فروردینی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 1498 عنوان فردا میرم ازمایش توروخدا برام دعا کنید 102 بازدید | 15 پست سلام تاخیر پریودی دارم ۵ روزه بی بی چکام منفیه فردا میرم واس ازمایش بتا.برام دعا کنید مامان شده باشم ممنون خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰 1399/08/11 | 18:57 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فروردینی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 1498 سلام دوست عزیز خوبی؟ فدات عزیزم خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰
ljhfgfdfdssds عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 337 چی شد آزمایش رفتی ؟ نتیجه چی شد؟ منم 5 مهر پریود بودم هنوز پریود نشدم...البته من پریود ام خیلی نامنظمه هرچی رضای خداست.
فروردینی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 1498 چی شد آزمایش رفتی ؟ نتیجه چی شد؟ منم 5 مهر پریود بودم هنوز ریود نشدم...البته من پریود ام خیلی نامنظم ... امروز نتونستم برم.چهارشنبه میرم. نمیدونم چرا پس پری نمیاد بی بی هم منفیه.شما چطور هستید خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰
فروردینی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 1498 بی بی چک نزدی؟ جدید امروز صبح زدم .دوباره خوابیدم ظهر بیدار شدم زدم باز منفی .عفونت ادراری گرفتم خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰
ljhfgfdfdssds عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 337 من عالائم ندارم این ماه سوم اقدامم هست دوماه منفی میشده و پریود با وجود تاخیرواسه همین این ماه نزدم تاحالا اصلاترشحاتم کم شده نسبت به چند روز قبل کمی حالت تهوع که همیشه قبل پریود هام داشتم.علائم دیگه ای ندارم هرچی رضای خداست.
فروردینی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 1498 من عالائم ندارم این ماه سوم اقدامم هست دوماه منفی میشده و پریود با وجود تاخیر واسه همین این ماه نزد ... خدا کنه هردو باردار شده باشیم. خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰
ljhfgfdfdssds عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 337 امروز صبح زدم .دوباره خوابیدم ظهر بیدار شدم زدم باز منفی .عفونت ادراری گرفتم حالا هرچی خدا بخواد بازم صبر میکنیم.یکی از بچه های نی تی سایت بعداز ده روز تاخیر مثبت شد....تا مثبت نشد آزمایش بتا نرو هرچی رضای خداست.
ljhfgfdfdssds عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 337 باید مراقب باشیم کارهای سنگین نکنیم تا معلوم بشهان شاءالله باردار باشیم توکل بر خداشما دارو مصرف کردی ؟پریودی هات چه طوره منظمه؟ یعنی سابقه تاخیر داشتی؟من ماه قبل بعد سه روز تاخیر پریود شدم هرچی رضای خداست.
فروردینی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 1498 باید مراقب باشیم کارهای سنگین نکنیم تا معلوم بشه ان شاءالله باردار باشیم توکل بر خدا شما دارو مصرف ... من دارو مصرف نکردم.کار سنگیم پریروز انجام دادم کمرم داشت تا میشد گفتم الانه ک پری بشم ولی نشدم.تاخیر اره سابقشو داشتم تنبلی تخمدان دارم خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰
ljhfgfdfdssds عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 337 من دارو مصرف نکردم.کار سنگیم پریروز انجام دادم کمرم داشت تا میشد گفتم الانه ک پری بشم ولی نشدم.تاخیر ... مثل همیم .. .آزمایش پرو لاکتین و تیروئید دادی به خاطر بی نظمی ها هرچی رضای خداست.
فروردینی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 1498 مثل همیم .. .آزمایش پرو لاکتین و تیروئید دادی به خاطر بی نظمی ها تیروئید ندارم کم خونی ندارم کلا خوبه.شما تنبلی داری؟ خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰