سلام . وقت بخیر من شوهرم یکی یدونه باباش هم فوت شده ما آمدیم شهرستان زندگی میکنیم مادر شوهرم میاد پیش ما همش تیکه میندازه همش بچه بغل میکنه حتی ب زور باید بگیرمش شیرش بدم نمیدش بهم خسته شدم از دستش بچه عصبی کرده تو کارام دخالت میکنه بچه دخترش کاری کرده فقط پیش این غذا می خوره میترسم بچم ازم دور شه بنظرتون ممکنه بچه بره سمتش پیش من نیاد این فکر داره دیوانم میکنه لطفا کمکم کنین ممنون
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نبابا عزیزم نگران نباش بچه مادرخودش رو به همه ادمای دنیا ترجیح میده نمیدونم بچتون چندوقتشه ولی از۹ماهگی که مادرش رو بشناسه دیگه کسی رو غیرمادرش نمیخواد
وای مشگل منم هست. ولی نفهمیدم اومده مهمونی پیشتون؟بهرحال یه روز میره.
من چی بگم که تو یه ساختمونیم. پسرم میگه مامان مادرشوهرم بدو بدو میگه جان جان. اصلا کلا پسرم حواسش میره به اون. الان یه سالشه. اینقدر نگران اینده ام. اصلا خواب به چشمم نمیاد
عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰