2777
2789
عنوان

قهر و آشتی

271 بازدید | 7 پست

اگر با ڪسے قهر هستید براے آشتے ڪردن باید از توجه منفے به موضوعے ڪه باعث ڪدورت شما شده دست بردارید یعنے به آن عامل بے توجهے ڪنید وذهنتان را به سمت خوبیهاے افرادے ڪه با آنها ڪدورت پیدا ڪردید ببرید یعنے به ویژگے مثلا مادر شوهرم آن موقع این ڪار خوب یا آن رفتار خوب را با من ڪرد خانواده همسرم پشتیبانم بودند وهر ویژگے مثبتے ڪه در آنها وجود داره تا همین طور ارتعاش خوب بفرستید وطرف خوب ومهربانے آنها را به خود جذب ڪنید ایامے ڪه با آنها آشتے بودید را به خاطر بیاورید واحساس آن زمان را به خود بگیرید تصور ڪنید ڪه هر لحظه زنگ خانه به صدا در مے آید وآنها باشادے به منزلتان وارد میشوند این طور ضمیر ناخودآگاه شما بر نامه ریزے میشود واسباب آشتے شما فراهم میگردد

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......

اتفاقا با مادر شوهرمم قهرم خوب شد گفتی تا خوبی زو یاد اوری نکنم نمیخام اصن در و بزنن با شادی وارد بشن تازه اعصابم راحت شده😂

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اتفاقا با مادر شوهرمم قهرم خوب شد گفتی تا خوبی زو یاد اوری نکنم نمیخام اصن در و بزنن با شادی وارد بش ...

دنیا دو روزه ارزش نداره . من تاپیک میزنم با هم خوب باشیم     

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
اسی چند وقتی ذهنم مشعول بود که ی تاپیک بزنم چه جوری با دوستمان‌که کات کردیم اشتی کنیم

چ جالب . جذب بالایی دارید 

دنیا دو روزه ارزش نداره . من تاپیک میزنم با هم خوب باشیم      

شما عزیزی ولی بعضی وقتا لازم یه مدت دوری حداقل یکم جای خالیت باید حس بشه😔

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  
شما عزیزی ولی بعضی وقتا لازم یه مدت دوری حداقل یکم جای خالیت باید حس بشه😔

درک میکنم . انشالله ک حال دلتون خوب خوب باشه عزیزم