2777
2789
عنوان

تعصب الکی😐

199 بازدید | 14 پست

بچه ها من ی مشکلی دارم اونم واقعا بنظر خودم مشکل نیس کلا مدلمه اینکه بلند میخندم سر این قضیه چندبار شوهرم دعوام کرده بنظرتون حق باهاشه هرچند ک من اصلا آدم سبکی نیستم اصلا ک جلف بازی درآرم ولی نمیتونم ک خودم نباشم😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم خیلی بلند میخندم😭

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...

واییی منم 😦😦😦😦😦کلا لبخند دارم موقع لطیفه چیزی بلند میخندماااااا بابام میگه حیا کن😓😓😓😓😓

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

تو جمع صمیمی مشکل نداره ولی اگر بیرونم این طوری میخندی حق داره شوهرت

مشکل از تو نیست جامعه خرابه

باخودت تکرار کن من میخواهم، من می توانم، من انجامش خواهم داد،من‌موفق خواهم شد
من الان بین دو تا عقیده ی خودت باش و بلند بخندی سبکیه گیر افتادم

من جات بودم خودت باش رو انتخاب میکنم 😍

تو جمع صمیمی مشکل نداره ولی اگر بیرونم این طوری میخندی حق داره شوهرت مشکل از تو نیست جامعه خرابه

واقعا آدم جلف و سبکی نیستم ولی کلا آدمیم ک میخنده و بعضی اوقات بلند دست خودم نیست واقعا یعنی اصلا برای جلب توجه نمیکنم اینکارو😑

واقعا آدم جلف و سبکی نیستم ولی کلا آدمیم ک میخنده و بعضی اوقات بلند دست خودم نیست واقعا یعنی اصلا بر ...

درکت میکنم 

میدونم با شخصیت فهیم هستی

شما نرمالی

جامعه ما فکرشون بیمارگونه ست

مراقب خودت باش ❤💞

درکت میکنم  میدونم با شخصیت فهیم هستی شما نرمالی جامعه ما فکرشون بیمارگونه ست مراقب خودت با ...

ممنونم❤

ولی من آدمیم ک زرنگم کلا شوهرمم میدونه میگه میدونم زرنگی میدونم باحیایی میدونم ک حواست به همه چی هست ولی دوست ندارم کسی درموردت بد فکر کنه منم جبهه میگیرم میگم ک ن مردم با ما چ من مواظب خودم هستم😕

واییی منم 😦😦😦😦😦کلا لبخند دارم موقع لطیفه چیزی بلند میخندماااااا بابام میگه حیا کن😓😓😓😓😓

سلام عزیزم

شما خوبین؟

بهتر شدین؟

❤️⁩⁦❤️⁩ مهربان باشیم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦                                   به هدفم میرسم نه فوراً ولی حتماً
سلام عزیزم شما خوبین؟ بهتر شدین؟

سلام ای شکر 

ن سرگیجه دارم خیلی افتادم ی گوشه . کاش حال روحیم خوب بود .....

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز