2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همش تو فکرمه واقعا درست میگی چیکار کنم فکر نکنم🤔😓

چند سالتونه؟

ب خودت فشار نيار ي روزي ب حرفم ميرسي خندت ميگيره اينقد خودتو بخاطر هيچي داغون كردي

چند وقتع باهميد؟

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

خودتون را مشغول کنین متاسفانه اونجور که خانمها این روابط را جدی میگیرین آقایون اصلا براشون مهم نیست راحت کات میکنن و میرن خانم ها هر روز بعد جدایی بیشتر دلشون تنگ میشه آقایون نه بعد 1 ماه عادی میشه براشون به فکر خودتون باشین این ثانیه ها و دقیقه ها دیگه تکرار نمیشه😐 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
دعوای بدی گرفتم باهاش ولی اون هیچی نگفت الان قلبم داره اتیش میگیره

میگم اونموقع ک تقصیرماست داغیم نمیفهیم بعد درس عبرت میگربم😬 ناراحت نشو بذار اونام درس عبرت بگیرن میان من ک زنگمو زدم بقیشو بسپر ب خدا 

اگه یکی خودش بزاره بره والان ک ده ماه گذشته حالتو نپرسیده حتی تولدتم تبریک نگفته ولی بفهمی ک هشت ماهه پیجتو هک کرده چیکار میکنین 

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
خودتون را مشغول کنین متاسفانه اونجور که خانمها این روابط را جدی میگیرین آقایون اصلا براشون مهم نیست ...

خیلی از آقایان بعد از جدایی طولانی وقتی ببینن خبری از دختر نیست دلتنگ میشن برمیگردن

میدونم برات سخته مادخترا زود وابسته میشیم وقتی اصلا نباشی بهش اهمیت ندی دلتنگت میشه

خیلی سعی میکنم اهمیت ندم ولی واقعا سخته انگار یکی عزیزشو از دست بده دارم هر لحظه میسوزم 

👣