2777
2789
عنوان

حدیث کسا ومعجزه😭😭😭

359 بازدید | 22 پست

خیلییییی دلم شکسته ست😭😭😭

نیت کردم تا ساعت 8 شب به نیت پنج تن، پنج بار حدیث کسابخونم 😭😭😭

خدا نگاهشو ازم برگردونده بود ولی الان نیم نگاهی ازشو حس میکنم... میخوام به درگاهش التماس کنم همه ی نگاهشو ازم نگیره😔و دوباره گره از مشکلم کامل باز کنه... 

تو حدیث کسا اومده اور برا هم دعا کنید برآورده میشه... شما برام دعا کنید حتی در حد صلوات... 

منم برای بازشدن گره کارم و حاجت شما حدیث کسارو میخونم الهی معجزشو ببینیم... 

همانطور که قبلا دیدم و الان آثاری ازش میبینم... 

من از دعای بچه های اینجاهم معجزه زیاد دیدم😭

دعام کنید برای آرامش زندگیمون😭😭😭

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

دوستان لبتون خندون 

التماستون میکنم از ته دلاتون دعام کنید طلبکار باهامون راه بیاد ابرومون نره خانوادم نفهمن بدهکارم.دارم دق میکنم خدایا مارو میبینی چقد اشک بریزم از خجالت همسرم از شرمندگیش جلوی من خدایا مارو میبینی یه هفتس چشمام اشکه ۱۵ میلیون واسه تو که چیزی نسیت چرا اینقد بعضی از بندهات سنگدلن...خواهش میکنم دعامون کنید ابرومون نره طلبکارمون رو راضی کنیم😭😭😭

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو رو خدا توی حدیث کسات به یاد منم باش برای منم دعا کن 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد 

الهم صلی علی محمد و اله محمد وعجل فرجهم

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........
دوستان لبتون خندون  التماستون میکنم از ته دلاتون دعام کنید طلبکار باهامون راه بیاد ابرومون نره ...

الهی زودتر گره از کارت بازبشه😔برا منم دعاکن😭😭😭

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
الهی زودتر گره از کارت بازبشه😔برا منم دعاکن😭😭😭

الهی امین انشالله خدا مشکلات هممون رو حل کنه

دوستان لبتون خندون  التماستون میکنم از ته دلاتون دعام کنید طلبکار باهامون راه بیاد ابرومون نره ...

این دعا رو روزی ۴۰۰مرتبه تا ۲ماه بخون خیلیا معجزه دیدن خودم با این دعا رفتم سرکار

أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ الیه

منم به عینه معجزه حدیث کسا رو تو زندگیم دیدم حتی نیت میکنم قبل از خوندنش حاجتم برآورده میشه

میشه برا شفای بابای منم نیت کنی بخونی منم برات میخوتم شاید دلت پاکه خدا به دلت نگاه میکنه ولی من ...

برای شما من یکی یس میخونم انشاالله که مشکلاتت حل بشه

ممنون مهربون انشالله خدا جواب دعای شما دوستان رو بده منو که نمیبینه

این دعا رو روزی ۴۰۰مرتبه تا ۲ماه بخون خیلیا معجزه دیدن خودم با این دعا رفتم سرکار أَسْتَغْفِرُ ال ...

ممنون مهربون میخونم ولی مشکل من اگه تااخر هفته جور نشه بدبخت میشم