2777
2789
عنوان

منو شوهرم...🤐😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 111 پست
منم درراستای همون تاپیک خواستم جوابتونو بدم بلکه بفهمید زندگی بقیه به شما ربطی نداره.این یک شعار نیس ...

تا حدودی ربط داره

ب جامعه ربط داره

وقتی هر سنی اینجا هست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانوما همش برام سواله وقتی فهمیدم بارداریم کدوم ماه رابطه داشته باشیم کدوم ماه خطرناکه تو این ۹ ماه

ما از اولش تا روز زایمانم رابطه داشتیم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
ما از اولش تا روز زایمانم رابطه داشتیم

واقعا؟ یعنی هر ماه یا رابطه تون زیاد بوده خیلی 

دخول کامل پس چرا میگن خطرناکه بعضی ها 

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
واقعا؟ یعنی هر ماه یا رابطه تون زیاد بوده خیلی  دخول کامل پس چرا میگن خطرناکه بعضی ها

زیاد بود ی روز در میون شاید ماه آخرم هر روز به گفته دکترم که خودم طبیعی بدون آمپول فشار درد زایمان بگیرم.آره برا بعضیا که لکه بینی دارن یا طول سرویکس کوتاه خطر داره من خدا رو شکر مشکلی نداشتم.

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
زیاد بود ی روز در میون شاید ماه آخرم هر روز به گفته دکترم که خودم طبیعی بدون آمپول فشار درد زایمان ب ...

آها مرسی فداتشم 

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
خانومی بعد از زایمان تا 40 رو رابطه حرامه 

نیستا🤔🤔

خدایی چه حرف خنده داری میزنی!!  دسشوییاتونو حمومتونم جداست؟؟ تو خونه همیشه ماسک میزنید ؟ لباسا ...

همسایه ما که اینجوری بودن

ارتباط کم داشتن 

شوهرش گرفت ولی بقیه نه