من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
چرا خیلی هم با ربط. منظورش اینه طرف با حلا و محرم و همسر خودش میترسه رابطه داشته باشه با اینکه از سلامت هم تا حدود زیادی اگاهن. اما اون هرزه های خیابونی چجوری هر یاعت با یکی میخابن
خدایا قسمت میدم به عظمتت.🌷🙏حتی اگه شده ثانیه ای من زودتر از همسرم و فرزندم بمیرم.هیچوقت داغ همسر و فرزندم و به من نشون نده.خدایا شکرت بخاطر داشتن همسرم که فرشته ای روی زمین 💕💞💕💞
چند تا دوستام گرفتن بهم گفتن جایی نرفتیم بعد ارتباط ... منم ترسیدم 😣
نه عزیزم باور نکن ....به فرض هم که اینجور باشه ...شما به شوهرت بگو بیرون که میره رعایت کنه اومد خونه دوش بگیره لباساش عوض کنه ...بهترین لذت دنیا رو از خودتون دریغ میکنید والا ما رعایت میکنیم رابطه هم داریم ...از تموم لحظات زندگیت لذت ببر آدم از یکساعت دیگش خبر نداره