2777
2789
عنوان

منو شوهرم...🤐😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 111 پست
میتونید رابطه داشته باشید فقط بینش دست ندید😐

🤣🤣🤣🤣

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حوصله مریضی رو ندارم چون چند تا دورو برم همینجوری گرفتن

چه ربطی داره شما یه بار هم ارتباط داشته باشین منتقل میشه 

ارتباط هم نداشته باشین یعنی شوهرت با ماسک میگرده تو خونه؟ 

من یکشنبه زایمان کردم،تا جمعه ی قبلش مرتتتتب رابطه داشتم

دخول کامل یا سطحی 

البته بدن با بدن فرق داره

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
فقط نه  ولی نزدیک شدن باعث میشه

یعنی تو خونه شما و همسرت و نوزادت فاصله اجتماعی و از هم رعایت میکنین و مرتب ماسک میزنین و غذا و اتاقتون هم جداست که فکر میکنی با رابطه نداشتن با همسرت جلوی کرونا گرفته میشه؟ 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
دخول کامل یا سطحی  البته بدن با بدن فرق داره

کاااااامل 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
تاپیک دیدم شما دغدغه دار عزیزم ما بی دغدغه

منم درراستای همون تاپیک خواستم جوابتونو بدم بلکه بفهمید زندگی بقیه به شما ربطی نداره.این یک شعار نیس لطفا بهش عمل کنید باتشکر  

دلم شکستی و جانم هنوز چشم به راهت...
اول میگی چون بچه کوچیک داریم نمیتونیم حوصله نداریم.بعد میگی بخاطر کرونا نمیتونیم.با خودت چند چندی؟

واضح گفتم

بخاطر اینکه کرونا نگیرم و بچه رو کسی نیست نگهداری کنه...

کمکی نداشتم و ندارم

😊

کاااااامل 

بعضی ها که میگن خطرناکه گیج شدم🥴

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️