2777
2789
عنوان

منو شوهرم...🤐😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 111 پست

مگه کرونا فقط از این طریقی که شما میگی منتقل میشه که میگی به سختی ارتباط دارین؟ 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارتباط دارم محدود ولی اون با یکی عقد نیست حتی...

ب خودشون مربوطه

سرت تو زندیگه خودت باشه

عضو اکیپ علمی تخلیلی 😉من همون بهووونه سابقم☺.شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم بدون هیییییییچ دلیلی لغو کاربری شدم😔😔با سابقه سه سال عضویت😣 پس....                       فک نکن که تازه واردم😏😏من خودم شاخ نی نی سایتم😏😏😂
خب اونا بچه ندارن  شما بخاطر بچه بی حوصله شدید

😁😁😁😁

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
حوصله مریضی رو ندارم چون چند تا دورو برم همینجوری گرفتن

میتونید رابطه داشته باشید فقط بینش دست ندید😐

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
ممکنه سقط بشه سه ماه اول بهتره مراعات کنن و سطحی باشه...

آها مرسی عزیزم

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
خانوما همش برام سواله وقتی فهمیدم بارداریم کدوم ماه رابطه داشته باشیم کدوم ماه خطرناکه تو این ۹ ماه

من یکشنبه زایمان کردم،تا جمعه ی قبلش مرتتتتب رابطه داشتم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕