2777
2789
عنوان

پرپشت شدن مو

3154 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من ۲۰ سالمه خواهشن اگه کسی تجربه ای داره بیاد بابقیه هم به اشتراک بزاره ،

من مشکلم اینه که موهام خیلی ریزش داره خیلیم به جون و کم پشته نمیدونم دیگه چیکارکنم خیلیییی ناراحت میشم یه دخترو میبینم ک موهاش بلنده همش ارزو داشتم موهای بلند داشتم 😔ولی نمیدونم دیگه چیکار کنم اگه راه حلی واسه این مشکل دارین تورو خدا بگین😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دم کرده پوست برنج بخورین

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.

کیست تخمدانو بررسی کن نداشته باشی، آزمایش هورمونیم همینطور. پیش متخصص پوست و مو خوب برو. تغذیتو خوب کن. نشسته شونه کن موهاتو، قبل خواب شونه کن، قبل حمام شونه کن، داخل حمام نشسته موهاتو بشور، روغن آرگان استفاده کن، سشوار نکش جز برای مهمونی و عروسی و خیلی کممم کلا، اتو مو زیاد استفاده نکن، با حوله محکم خشک نکن، موهاتو داخل حمام شونه نکن، چهارمغز رو بخور روزانه، گوشت مرغ میوه سبزی و مواد مقوی بخور، مولتی ویتامین hair vit بخر بعد صبحانه بخور، شبا زود بخواب و خواب مناسب داشته باش، موهاتو دم اسبی یا مدلایی که کشش زیاد داره نبند و سعی کن مدلای راحت رو انتخاب کنی .شونه مناسب نوع موهات استفاده کن

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️

سلام عزیزم این مقالات مطالعه کنید مطمئنا می تونید با استفاده از یک یا ترکیبی از روش های نامبرده به سرعت موهای خودتون رو پرپشت کنید

https://salamatweb.ir/how-have-thick-bushy-hair-ways/

https://salamatweb.ir/how-is-original-macadamia-oil-miracle-macadamia-oil-skin-hair/

https://salamatweb.ir/boost-hair-perfectly-normal-hair-lifting-hair-two-weeks/

کیست تخمدانو بررسی کن نداشته باشی، آزمایش هورمونیم همینطور. پیش متخصص پوست و مو خوب برو. تغذیتو خوب ...

واقعا مطالبتون خیلی مفید بود برام❤👌من از روغنه ارگان بعد حموم استفاده میکنم موهام معمولیه ولی از وقتی ک روغن میزنم حس میکنم بیشتر میریزه😔😔😔

به نام خدا منم مشکل شمارو دارم تازه یه ماهم هست زایمان کردم الان همش استرس دارم ک بعد ۴ ماه باز یه ...

من همه راهارو امتحان کردم فرصه هیرویتو تا دوماه استفاده کردم بی واسدبود

روزی ۱۰۰ تامو طبیعیه من نمیگماا و تااا ۲۵سالگی ریزش نرماله منم موهامو بلنده ولی الان ریزش پیدا کرده زینک میخورم یکسری نکاتم هست رعایت میکنم تابیشتربه فنا نره فردل نگن دختره کچله😂

روزی ۱۰۰ تامو طبیعیه من نمیگماا و تااا ۲۵سالگی ریزش نرماله منم موهامو بلنده ولی الان ریزش پیدا کرده ...

😂😂من شانس ندارم تایکم بلند میشه هزارتا بلا سرش میاد ک مجبور میشم کوتاشون کنم قدره موهاتو بدون🤩

😂😂من شانس ندارم تایکم بلند میشه هزارتا بلا سرش میاد ک مجبور میشم کوتاشون کنم قدره موهاتو بدون🤩

خوب چرا کوتاه میکنی اااا 

روغن سیاه دانه بگیر بزن به موهات البته ریشه هرهفته صبح بلند سو بشور آب برنج خیلی تاثیر داره حموم ک میری بریز سرت یه چن دیقه بمونه توحمام شونه نکن سشوار نکش بزار خودش خسک شه شبا موهاتو باز نزار بباف ی طرف قبل خواب کف سرتو ماساژ بده موهاتو دم اسبی نبند توخونه باز بزار  تونستی قرص زینک پلاس بگیر اینم یه مکمله تاثیر داره نکاتیه ک رعایت کردم نتیجه داد