2777
2789
عنوان

خدایا چرا من

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 24 پست
ازته دلت از خدا بخواه حتما میده منم بعد از ۷سال نازایی دو بار ای یو ای منفی چندبار عمل و۴بار ای وی ا ...

وااااای گلم مباااااررررککککههههههههههههه

بخدا هنوز که هنوز سر نمازام دعات میکنم نمی‌دونستم مامان شدی

مشکلتون چی بود؟طبیعی بارداری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر رو عوض کنید ببین مشکل چیه،و البته سعی کنید استرس رو دور کنید دختردایی دوستم ۱۵سال بچه دار نمیش ...

جنین فریز دارم الان.قراره ماه بعد انتقال بدم دوباره.کیفیت خوبی دارن.برام دعا کنید این دفعه بگیره

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

جنین فریز دارم الان.قراره ماه بعد انتقال بدم دوباره.کیفیت خوبی دارن.برام دعا کنید این دفعه بگیره

اخی عزیزم🥰میگیره عشقم ،تو فقط انرژیت رو مثبت کن،فکرای بیخودم بریز دور

منم بعد از ۵ماه اقدام کردم دوباره

انشاءالله همین ماه باردار میشیم و  بچه هامون سالم توی بغلمونن سال اینده😍😍😍😍

اخی عزیزم🥰میگیره عشقم ،تو فقط انرژیت رو مثبت کن،فکرای بیخودم بریز دور منم بعد از ۵ماه اقدام کردم د ...

انشالله انشالله خدا قسمتمون کنه به زودی دوست خوبم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

وااااای گلم مباااااررررککککههههههههههههه بخدا هنوز که هنوز سر نمازام دعات میکنم نمی‌دونستم مامان شد ...

تنبلی داشتم تخمکام خیلی کیفیت خوبی نداشت خدا بهم لطف کرد وکمکم کرد،ازشماهم بابت دعایی که برام کردی خیلی ممنونم انشاله هرچی ازخدا میخوای بهت بده

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰