2777
2789
🤦‍♀️کارخونه ایش خاصیتم میتونه داشته باشه مگه میشه پر از مواد نگه دارنده شیره انگور خونگی تمییزه&n ...

اضافه وزن ندارین؟ 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 
جا نوشابه اش دو کیلوییه میشه صد تومن کیلویی پنجاه

منم ب هرکی گفتم کیلویی پنجاه گفتن گرونه درصورتی ک شیرم انقد خوش رنگه شبیه عسل ولی موندم خالم چجور و ب کی شیره هاشو فروخت کیلوویی هشتاد

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما چندین ساله شیره انگور از یکی که آشناست و بهش اعتماد داریم می‌خریم ولی جدیدا رفتیم تو کار شیره هند ...

اولین باره میشنوم 

شیره هندونه

ما چندین ساله شیره انگور از یکی که آشناست و بهش اعتماد داریم می‌خریم ولی جدیدا رفتیم تو کار شیره هند ...

مگه شیره. هندونه هم هست

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین
چطوری درست کردی؟ به منم یاد میدی لطفا

راحته عزیزم . مثل رب درست کردن

اول آب انگورا رو با آب میوه گیری گرفتم نصفش فقط له شد ابش درنیومد اونا رو ریختم تو یه آبکش زیرش هم تشت گذاشتم  با دست له کردم تا آبشون دراومد. بعد با یه توری صاف کردم تا فقط آبش بمونه . دستور میگفت باید از خاک سفید استفاده کنی که نجس نشه و یه دستور جدید چیدا کردم که شیره ذرت میخواست. از لوازم قنادی 10 تومن شیره ذرت خریدم با آب انگورا قاطی کردم و گذاشتم با حرارت کم چند ساعت جوشید تا به غلظت دلخواه رسید . من غلیظ تر برداشتم که بیرون میمونه خراب نشه . با اگور سیاه بزرگها درست کردم از شیره های بیرون خیلیییییییییییییی خوشمزه تر شد . حتما درست کن

یه روز خوب میاد...
منم ب هرکی گفتم کیلویی پنجاه گفتن گرونه درصورتی ک شیرم انقد خوش رنگه شبیه عسل ولی موندم خالم چجور و ...

دیروز شنیدم ۸۰ تومن 

واقعیتش من ۴۰ گرفتم

خیلی دلم میخواد بخرم ولی به بهداشتی بودنش نمیتونم اعتماد کنم 

از اشنا ک بتونی اعتماد. کنی بخر

اینو ببین روزی دوبار شریت درست میکنم میخورم😋

الان که پاییزه خیلی خوبه 

مغزو گرم میکنه غروبای پاییز افسردگی نمیاد سراغ ادم انرژی میده

تیکر بارداری نیس!!! 
راحته عزیزم . مثل رب درست کردن اول آب انگورا رو با آب میوه گیری گرفتم نصفش فقط له شد ابش درنیومد او ...

آره اره منم خاک سفیدو شنیده بودم نمیدونستم چه کاربردی داره 

پس شیره درت بزنم به جاش

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

شیره انگور فقط با انگور عسگری عالی میشه 

شیره و آبغوره 

خیلیا بلدن درست کنن ولی اونی ک واقعا استاد باشه متوجه میشه شیره انگور عسگری ی چیز دیگه س 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 
اضافه وزن ندارین؟ 

شیره میگن لاغری مفرد رو درمان میکنه

ولی به تنهایی شیره خوردن که چاق نمیکنه 

کالری هر قاشق غذاخوریش 50 هست

اگه همه چی بخوری شیره هم بخوری چرا چاق میشی 

ولی بقیه چیزا رو رعایت کنی شیره بخوری 

خون سازه مقویه 

بدنسازا با ارده کنجد قاطی میکنن میتورن واسه عضله سازی

من پرخور نیستم ولی شیره رو میخورم چون خونو تصفیه میکنه مغزو گرم میکنه 

مخصوصا الان ک پاییزه سردو خشکه افسردگی غروبا میاد سراغ ادم

تیکر بارداری نیس!!! 
شیره میگن لاغری مفرد رو درمان میکنه ولی به تنهایی شیره خوردن که چاق نمیکنه  کالری هر قاشق غذا ...

بله ممنون 

فک میکنم

مخلوطش با ارده کنجد خیلی چاق میکنه 

منم ب هرکی گفتم کیلویی پنجاه گفتن گرونه درصورتی ک شیرم انقد خوش رنگه شبیه عسل ولی موندم خالم چجور و ...

من اینجا تاپیک زدم یکی گف چقد قیمتت خوب طرف ما کیلو صدو پنجاهه

شهرستان ها ارزون ترن

اره واسه منم سبکه طعمش شبیه عسله

تو اشنا و همسایه ها بگی بخرن کم کم میرن هم دیگه رو خبر میکنن

ما ک دیگه هر سال خودشون خبر میگیرن امسال شیره گردو بادوم... فروشی چی دارین

تیکر بارداری نیس!!!