2777
2789
عنوان

هر کی هرچی میدونه از عشوه گری بیاد بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 138956 بازدید | 29 پست
دلم نمیخواد یه روزی برسه که واسه شوهرم عادی بشم امروز همینجوری نشستم به زندگی ها ی دیگران که 10 یا 20 سال با هم زندگی کردن نگاه کردم دیدم چقدر کم به هم نگاه میکنن دلم نمیخواد زندگی منم در طول زمان دچار یکنواختی بشه
دردت به جانم از خدا خواسته بودم که بیای و حال و هوای خونمونو 3 نفره کنی از خدای بالاسرم و خودت ممنونم که صدامو شنیدین.خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من این تاپیکو زدم تا همه از هم چیز های یاد بگیریم نه این که تاپیکو به تمسخر بگیرید چرا تا موضوع مادر شوهر و ... میشه همه نظر میدن ولی رو این مساله که میتونه زندگی گرم کنه به تمسخر میگیرین
دردت به جانم از خدا خواسته بودم که بیای و حال و هوای خونمونو 3 نفره کنی از خدای بالاسرم و خودت ممنونم که صدامو شنیدین.خدایا شکرت

عشوه ندارم یهو مبینی قاطی کردم نصف کردم طرفو  بنظرم ادم باید خودش باشه تااینکه بخواد فیلم بازی کنه .

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

وای تایپیک برا سال ۹۴🙄🙄🙄🙄🙄

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

این تاپیک عتیقه برای چی اومده تو لیست🤧😂😂

دیروز تو خیابون راه میرفتم شنیدم دختری کم سن و سال ولی فوق العاده زیبا دارهتن فروشی میکرد .  رفتم دیدم تو صف منتظر بودن🤤           منم رفتم توی صف هر چی نزدیکتر میشدم وسوسه ام بیشتر میشد🤤🥵.                                                                  با پرس و جو فهمیدم خیلی هم ارزون تن فروشی میکنه🧐.     اولش یکم عذاب وجدان داشتم ولی دیگه صبرم تموم شده بود.نوبتم شد رفتم داخل دیدم تنشو😍🤩 پرسیدم چه تنی داری که اینهمه خاهان داری؟؟🤔.                                     دخترک با چشمان معصوم ارام گفت:تنم؟؟تنه جنوبه🏖️.        دیدم هم تنش تازه ست هم ارزونه ۳ تا خریدم و واقعا تن ماهی جنوب خیلی خوشمزه هست🤤🐟🐠.                       خب حالا یه کف مرتب بزنین به افتخار همه منحرفای جمع🤣🤣👏👏👏.                                                             با افتخار یک عدد#_اوتاکو هر سوالی راحب انیمه داشتید درخدمتم😎. به نظر من مظلوم ترین موجود دنیا ماره😐🐍بدبخت نه دست داره نه پا هفت میلیار موجود ازش میترسن😐 مثلااا هم اشرف مخلوقات هستن🙄