2777
2789
عنوان

انگیزه و هدف

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 32 پست
ممنونم 🙏 شما روزی چقدر زبان می خونی ،؟ 

یه ساعت کلاس داریم دیگه تا فرداش باید تمرینارو انجام بدیم، سعی میکنم بیشتر وقت بذارم ولی خب کارای خونه هم هست.میشه روزی یکی دو ساعت. ولی خب جوری شده که جمله ها مدام تو ذهنم میرن و میان چون هرروز تکرار میشن. 

شما چی عزیزم؟

یه ساعت کلاس داریم دیگه تا فرداش باید تمرینارو انجام بدیم، سعی میکنم بیشتر وقت بذارم ولی خب کارای خو ...

من خیلی کم . متاسفانه نه اینکه هر روز خیلی بی انگیزه شدم نمی‌دونم چرا با این که استادمون میگه یاد گیریت خوبه ولی خودم راضی نیستم هی پشت گوش می اندازم 

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی کم . متاسفانه نه اینکه هر روز خیلی بی انگیزه شدم نمی‌دونم چرا با این که استادمون میگه یاد گی ...

عزیزم 

چرا؟ از جای دیگه ای مشکلی داری یا ناراحتی؟

اگه همکلاسی بودیم باهم میخوندیم واسه دوتامون روحیه بود. الانم هرکمکی بتونم میکنم 💗

عزیزم  چرا؟ از جای دیگه ای مشکلی داری یا ناراحتی؟ اگه همکلاسی بودیم باهم میخوندیم واسه دوتامو ...

ممنونم . راستش من خیلی خودمو با دوستام مقایسه می کنم که پیشرفت کردن و فکر میکنم دیره برای من . هرچند خداروشکر همسر و دخترم خوبن اما من کمال گرایی می کنم و میگم اگه زودتر شروع کرده بودم الان به فلان مدرک رسیده بودم . خیلی این فکر گذشته را میکنم با اینکه اشتباهه

ممنونم . راستش من خیلی خودمو با دوستام مقایسه می کنم که پیشرفت کردن و فکر میکنم دیره برای من . هرچند ...

فدای سرت عزیزم 

چند سالته مگه

منم نردیک ۳۰ هستم. بعد از صد بار شروع کردن و ول کردن اینبار گفتم دییییگه ولش نمیکنم. الان ماه دومه که میرم کلاس. خودم نسبت به روز اولم خیلی بهترم و پیشرفت کردم.چه اهمیتی داره بقیه چجورین. خودت رو با قبل خودت بسنج

فدای سرت عزیزم  چند سالته مگه منم نردیک ۳۰ هستم. بعد از صد بار شروع کردن و ول کردن اینبار گفت ...

کاملا راست می گین شما ، البته من تو بچه داری کاملا دست تنهام و گاهی که خسته میشم انرژی ام کم میشه . وگرنه انگیزه و علاقه خیلی دارم

مثلا از امشب دخترم که خوابید یک ساعت شروع کنم از روی کتاب تا جایی که درس داده استادمون ، بخونم خوبه ...

آره عالیه. بهتون میگه که چجوری بخونید؟ جوری بخون که بتونی استفاده کنی ازش. حرف بتونی بزنی

آنلاین هستید شماهم؟

یکی مطمینا بیشتر برات مهمه و علاقه داری ویا شاید به کار و شغلش و اینده اش بیشتر توجه میکنی اون اولوی ...

ممنون از شما نکات خوبی را اشاره کردین انشالا بتونم عمل کنم 😍🌷

آره عالیه. بهتون میگه که چجوری بخونید؟ جوری بخون که بتونی استفاده کنی ازش. حرف بتونی بزنی آنلاین هس ...

بله از روی کتاب تاپ ناچ یک 

نه نمیگه چجوری میگه از روی همون کتاب لخونید

میخوای از استادم بپرسم کی دوره ی جدید شروع میشه که توی این کلاسه شرکت کنی؟

وقتی هرروز کلاس داری خییییییلی انگیزت بیشتر میشه. منم قبلا تاپ ناچ رو خوندم. هیچی مثل هرروز خوندن و کلاس رفتن نیست.پولشم فک کنم از اون کمتره