2777
2789
عنوان

انگیزه و هدف

281 بازدید | 32 پست

سلام دوستان من یک دختر دوسال و نیمه دارم . وسط درس و دانشگاه ازدواج کردم و ترم آخر باردار شدم و دیگه مشغول بچه . خیلی استعداد و انگیزه دارم و برای خودم هدف میذارم مثلا یادگیری زبان و رفتم از اول مهر کلاس زبان. یا مطالعه کردن یا ...

ولی انجامشون نمی‌دم و انگیزه ام کمه در حالیکه قبلاً از ازدواج و بچه خیلی پشتکار داشتم . خیلی ناراحتم و اصلا نمی‌دونم چطوری برنامه ریزی کنم فقط صبح تا شب بچه هست و با اینکه هدف دارم عمل نمی کنم یه جورایی استرس و ترس از شروع دارم و خیلی خودمو مقایسه میکنم 😣

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚
شما قبلا ادم موفقی بودی دوباره و صدباره به قدیم خودت نگاه کن و  شرایط عوض شده اما تو همون ادم پ ...

من همیشه شاگرد اول بودم صبح تا شب درس میخوندم و تمام دوستام از من راز پشتکارمو میپرسیدن . اما بعد ازدواج از این فضاها دور شدم و حالا هم بچه . دوستان مجرد من الان ارشد دارن و کار و مدرک زبان . ولی خودشون خیلی دلشون میخواد مادر هم بشن و ازدواج کنند . اما من خودمو مقایسه میکنم و احساس عقب ماندن می کنم اصلا انگار اعتماد به نفسم را از دست دادم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من همیشه شاگرد اول بودم صبح تا شب درس میخوندم و تمام دوستام از من راز پشتکارمو میپرسیدن . اما بعد از ...

اینکه ازدواج کردی و بچه داری این خودش یکی از بزرگترین قدماست اهداف دیگه با این وجود  تلاش بیشتری میخواد چون مثل سابق راحتی نداری..

اینکه ازدواج کردی و بچه داری این خودش یکی از بزرگترین قدماست اهداف دیگه با این وجود  تلاش ...

خب به نظرتون از کجا شروع کنم ؟ چطوری برنامه بریزم ؟ 

خب به نظرتون از کجا شروع کنم ؟ چطوری برنامه بریزم ؟ 

هدفت چیه مثلا زبان درنظر میگیریم ...برنامه ریزی کن متناسب با ایام بیکاری و زمان خونه وزندگیت ..بعد باید هرشب بنویسی امروز چقدر خوندم چقدر تلاش کردم با این نوشتن اخر هفته واخر ماه خودتو چک کن خیلی کمکت میکنه ادامه بدی ...و علاقه هم موثر میکنه این تلاش رو  

من واسه زبان کلاس میرم واسه این میتونم راهنمایی کنم.بقیه رو تجربه ندارم 

به نظرم کلاس ثبت نام کنی و با بقیه پیش بری خودش خیلی انگیزه میشه

ما الان پنج تاییم که هرروز یه ساعت کلاس آنلاین داریم. دیگه جوریه که نمیتونیم بذاریمش کنار. 

هدفت چیه مثلا زبان درنظر میگیریم ...برنامه ریزی کن متناسب با ایام بیکاری و زمان خونه وزندگیت ...

من هدفم یکی یادگیری زبان ، یکی نویسنده شدن ، یکی هم عکاسی یاد گرفتن 

میشه همزمان با نه 

من واسه زبان کلاس میرم واسه این میتونم راهنمایی کنم.بقیه رو تجربه ندارم  به نظرم کلاس ثبت نام ...

سلام کلاس میرم منم از اول مهر اما انگیزه خوندنم کمه خیلی با اینکه عاشق زبانم و اینکه همش خودمو دست کم میگیرم چون خیلی ساله دوربودم از درس و ....فکر می کنم نمیتونم 

من هدفم یکی یادگیری زبان ، یکی نویسنده شدن ، یکی هم عکاسی یاد گرفتن  میشه همزمان با نه

یکی مطمینا بیشتر برات مهمه و علاقه داری ویا شاید به کار و شغلش و اینده اش بیشتر توجه میکنی اون اولویت داره شروع کن به نظرم یه جا بدرخشی بهتره  تا چند کار عادی ادامه بدی ....

سلام کلاس میرم منم از اول مهر اما انگیزه خوندنم کمه خیلی با اینکه عاشق زبانم و اینکه همش خودمو دست ک ...

منم دور بودم و از سطح پایین شروع کردم. همکلاسیات و استادت باید انگیزه بدن بهت. این خیلی واسه من تاثیر داشت

چند روز در هفته هستی؟ وقتی تعداد روزا بیشتره فاصله نمیفته آدم دلسرد نمیشه. 

منم دور بودم و از سطح پایین شروع کردم. همکلاسیات و استادت باید انگیزه بدن بهت. این خیلی واسه من تاثی ...

سلام دو روزه تو هفته از ترم یک 

یکی مطمینا بیشتر برات مهمه و علاقه داری ویا شاید به کار و شغلش و اینده اش بیشتر توجه میکنی اون اولوی ...

زبان را فقط علاقه شخصی دارم ولی نویسندگی را دوست دارم حرفه ای و شغلم باشه چون علاقه و استعداد دارم و چون لیسانسم عکاسی بوده ولی همه میرفتم کلاس خصوصی تا یاد بگیرن می‌خوام یاد بگیرم که از لیسانسم یه چیزی بلد باشم

خیلیم خوب عزیزم موفق باشی❤ اگه دیدی خوب نیست برات ،مثل من هرروز برو. میشه جز برنامه ی روزمره ات. ما ...

ممنونم 🙏 شما روزی چقدر زبان می خونی ،؟