2777
2789

خیاررا که شستی بزار حسابی خشک بشن برا اطمینان با دستمال پاکشون کن .اب بزار بجوشه هراندازه بعد نمکو اضافه کن بزار سرد بشه از سبزیهایی مثل پونه وترخون توش استفاده کن چند حبه سیر وچند تا فلفل تند هم باهاشون بزار یه لیوان سرکه هم اضافه کن.اینارو داخل شیشه بریز اخر سر اب که خنک شده را بریز بعد یکی دوهفته میرسه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیارا رو میشورم میذارم کاملا خشک بشه بعد ته شیشه ترخون و شوید میریزم بادوتا فلفل چیلی خشک و یکم موسیر رنده (شوهرم سیر دوست نداره موسیر میریزم شما میتونی سیر بریزی) بعد اب جوشیده سرد شده با نمک حل میکنم خیارا رو میریزم تو بطری ته ظرف سرکه سفید میریزم و روش محلول اب نمک درشو پلاستیک میذارم و تقریبا یه هفته امادس

این که من درست میکنم عین بیرونه طعمش اگه دوست داری زودتر اماده خوردن بشه وقتی خیاراتو با بقیه مواد تو بطری ریختی دیگه نیاز نیست اب جوشیده سرد شده بریزی میتونی اب معمولی بریزی بعد باید بذاری تو قابلمه اب و یه ربع بجوشونی بذاری سرد شه و فردا قابل استفاده هست. دستور خیارشوهر یک روزه هس این

خیار رو میشورم.من تو بطری آب معدنی یا شیشه درست میکنم.یکم از خیار رو میریزم تو بطری.بعد یه حبه سیر و یکم ترخون.بعد بقیه خیار رو میریزم و لابلاش دوتا فلفل رو نصف میکنم و میریزم توش.دوباره رو سر بطری هم یه تکه فلفل و ترخون.بعد نصف استکان سرکه

بعد آبسرد رو با نمک قاطی میکنم.برای شوری آب هم یه تخم مرغ میندازم داخل آب.اگه اومد بالا یعنی آب زیادی شوره.اگه رفت پایین یعنی نمکش کمه.اگه وسط ایستاد یعنی نمکش خوبه.بعدم آب نمکو میریزم تو بطری

تمام

خدایا امسال ساخت خانه ی ما به پایان برسد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز