2777
2789
عنوان

فال

94 بازدید | 18 پست

بچه ها من خیلی به فال قهوه اعتقاد دارم

همیشه ام فال قهوه میگیرم امروز به گفته بعضی از دوستام کع از یه خانومی تعریف میکردن تک نیت تا..وت زدم 

جوابی که اصلا انتظارشو نداشتم گرفتم خیلی حالم گرفتس در صورتی که هیچوقت تو فالای قهوم اینجوری کسی بهم نگفته بود

فال تا.وت راست تره یا قهوه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قهوه بلد نیستم . تارون از کی گرفتی ؟ من به فال ورق تک نیتو اینا اعتقاد دارم 

پیش یه خانومی

تا حالا تا..ت نگرفته بودم 

اولین بارم بود برعکس همه فالام جوابمو داد

فال برا فان ولی من تار  بیشتر قبول داره زیاده چیزا فال جدی نگیر

عزیزم من اعتقادم زیاده رو این چیزا دست خودمم نیست

الان واقعا داغونم اخه همه دوستام از این راضی بودن یعنی ممکنه اشتباه دیده باشه واسه منووو😩😩😩😩

حالا شما ک همیشه فال میگیری من ی سوال دارم راسته میگن اگه واسه یه نیت زیاد فال بگیری دیگه وعدش درس ...

عزیزم اکثر فالگیرا وعده رو درست نمیگن ولی نه من اولین باره همچین چیزی میشنوم

عزیزم اکثر فالگیرا وعده رو درست نمیگن ولی نه من اولین باره همچین چیزی میشنوم

من شده واسه یه نیت تو‌هفته 20بار فال گرفتم

اینبار وعده هایی که بهم دادن واسه یه نیتم هیچکدومش در نمیاد

گفتن شاید چون زیاد فال گزفتی اینجوری شده

عزیزم من اعتقادم زیاده رو این چیزا دست خودمم نیست الان واقعا داغونم اخه همه دوستام از این راضی بودن ...

عزیزم سرنوشت که داخل فال ننوشتن سرنوشت دس خود ادم سعی کن بهش فک نکنی  پارسال ی فال قهوه گرفت کلی چیز خوب داخلش بود از پول سفر اینا  نه پولدار شدم کرونا شد هیچ جا نرفتیم فال گیر از این الکیا نبود  خیلیا قبولش داشتن