2777
2789
عنوان

کدوم برند چرم خوبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 30998 بازدید | 21 پست

بچه ها به نظرتون   خرید ست کیف و کفش چرم زنانه به صرفه هست؟؟ چون معمولا یا کیف یا کفشش یه جوریه که نمیشه خیلی استفاده کرد و عملا فقط یکیش مدام استفاده میشه...چون میخوام کادو بخرم و این ستی که دیدم گرونه و نمیدونم به درد طرف میخوره یا نه...فقط خوبیش اینه که کلا کادوی شیکیه ست کیف و کفش چرمی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم، منم چند وقت پیش برای همسرم دنبال کیف اداری چرمی بودم و بین این همه برند واقعاً گیج شده بودم. آخرش بین چند تا گزینه، برزین چرم رو انتخاب کردم چون کار هاش ساده، رسمی و تمیز بود و به نظرم برای هدیه تولد خیلی مناسب اومد. از نظر قیمت هم کیف‌ های چرم طبیعی معمولاً توی یه بازه متوسط تا بالاتر قرار می‌ گیرن. اگر همسرت چیزی می‌خواد که هم شیک باشه هم دوام خوبی داشته باشه، کیف اداری چرم انتخاب خوبیه. امیدوارم بهترینشو پیدا کنی ❤️

سلام گلم من چند وقت پیش می‌ خواستم برای شوهرم کیف اداری بگیرم و دقیقا همین مشکل رو داشتم که انقدر برند زیاد بود که نمی‌ دونستم کدوم قابل اعتماده. بعد از کلی گشتن، بین گزینه‌ هایی که دیدم کار های برزین چرم خیلی به چشمم اومد. هم طراحی ساده و رسمی داشت، هم کیفیت چرمش به نظر خوب و قابل قبول بود.

در مورد قیمت هم معمولاً کیف‌ های چرم طبیعی از رده متوسط شروع می‌ شن و بسته به مدل و جنس، بالاتر هم می‌ رن. 

من تازه یه دونه برای شوهرم گرفتم. مدلهای چرم مشهد و بقیه اکثرا خیلی معمولی و تکراری هستن قیمتهاشون ر ...

۳۵۰ چی 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن