2777
2789
عنوان

+عکساسپرم😓

159 بازدید | 6 پست

۴ ماه از سقطم میگذره این ماه قرار بود اقدام کنم کهدمتر ازمایش شوهرمو دید گفت ضعیفه باید ۳ ماه قرص بخوره😭😭😭😭😭😭😭😭

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

یعنی اقدام کنم سقط میشه ؟؟؟؟؟ 

وای نمیتونم ۳ ماه دیگه هم صبر کنم😭😭😭😭😭😭

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این عکس آزمایشه نه عکس اسپرم گفتم اسپرما عکس انداختن برم ببینم زدی تو پرم اسی خانوم عیبی نداره عسل و ...

میخوره ۳ ماه میخوره ولی فایده ای نداشته انگار

کسی بوده با این شرایط اقدام کرده باشه و سالم باشه جنبن؟

عزیزم میشه بگی ازمایش اسپرم چطوریه ؟

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

من پارسال سقط داشتم بعدش فهمیدیم شوهرم واریکوسل داره عمل کرد ۳ماه پیش ولی هنوزم ضعیفه😭

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت