2821
2789
عنوان

سهام عدالت

71 بازدید | 7 پست

آب پاکی روی دست سهامداران عدالت😔😔

#سهام_عدالت

#خریدار_ندارد!!!

🟣👈میرصانعی، دبیرکل کانون کارگزاران بورس اوراق ‌بهادار:

با توجه به منفی شدن بازار سهام، سازمان بورس اجازه فروش سهام عدالت را در بازار سهام نمی‌دهد و فقط سفارش‌های فروش در بازار بلوکی قرار داده می‌شود که در آن جا هم خریداری ندارد...

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

اثرات سو مدیریت این میشه دیگه . بله ملت دیگه به بازار سهام اعتماد ندارن و ترجیح میدن برن طلا و دلار بخرن .‌وگرنه بازار سرمایه  باعث رونق اقتصادی یک کشور میشه . شما حساب کن مواد شوینده گرون شده  اما سهم شرکت های شوینده مثل نماد شپاکسا ( پاکسان ) امروز منفی بود . کلا هر جای دنیا بگی این رو بهمون میخندن .‌به جای رشد سهم ، سهم منفی شده 😒

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پس ما ک آزاد سازی کردیم تکلیفمون چیه😐💔

نترس ازتون میخرن اما بز خری میکنن . کثافتا سرمایه مردم رو‌مفت میخرن . شما برو ببین ارزش سهام عدالت امروز با دو ماه پیش چقدر تفاوت داره .  ببین چه پولی اینا زدن به جیب از سرمایه این ملت بیچاره . 

پس ما ک آزاد سازی کردیم تکلیفمون چیه😐💔

ما هم  همینکارو کردیم و فروختیم  ولی دیگ پولی واریز نمیکنن خدا لعنتشون کنه خب اگ کس کسی احتیاج داشت ک نمیفروخت 

نترس ازتون میخرن اما بز خری میکنن . کثافتا سرمایه مردم رو‌مفت میخرن . شما برو ببین ارزش سهام عدالت ا ...

ما الان دوماهه فروش زدیم يک تومن ریختن الان سه هفته هم هست هیچ پولی دیگ نریختن چون دیگ اجازه فروش نمیدن خدا لعنتشون کنه 

ما هم  همینکارو کردیم و فروختیم  ولی دیگ پولی واریز نمیکنن خدا لعنتشون کنه خب اگ کس کسی اح ...

خواهرم از بانک ملی فروخت خورد خورد یه تومن بهش دادن چند ماه پیشم گذاشته بود برا فروش

به دامادمون ک تو کارگزاری فروخت ۷ تومن دادن برا ۳۰ درصد

من کد بورسی گرفتم ولی هنو نفروختم

با احمق ها بحث نکنید ، به آنها بگویید:حق با شماست 😊🌱
خواهرم از بانک ملی فروخت خورد خورد یه تومن بهش دادن چند ماه پیشم گذاشته بود برا فروش به دامادمون ک ...

ماهم تو کارگزاری فروختیم خیر سرش یک تومن داد دیگم نداده هنوز ک اینجوری شد چندماه پیش خیلی خوب بود 

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز