2777
عنوان

خبر

83 بازدید | 6 پست

سلام

ثبت نام مجدد کسانی که یارانه نمی گیرند در آزمون وسع

این آزمون به صورت و لینک آزمون؟

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

یا خدا واسه یارانه هم آزمون میگیرن مثلا سوالاتشون در چه زمینه ای هست

خدایا شکرت امروز 1405/04/01 بی بی چک و جواب ازمایش هر دوتا مثبت شدن هزاران بار شکرت نصیب همه منتظرا بشه تاریخ 1405/04/20 اولین بار صدای ضربان قلبت رو شنیدیم وروجک 😍❤️🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی؟ من یارانه میخوااام  برای بابام قطع شد ولی من ازدواج کردم جدا شدم ولی نمیدن بهم 😭😭

چون مال بابات قطع شده نمیدن بهت مگه اینکه بچه دار بشی بری بگی سرپرست بچم خودمم تا ثبت نامت کنن بهت یارانه بدن 

خدایا شکرت امروز 1405/04/01 بی بی چک و جواب ازمایش هر دوتا مثبت شدن هزاران بار شکرت نصیب همه منتظرا بشه تاریخ 1405/04/20 اولین بار صدای ضربان قلبت رو شنیدیم وروجک 😍❤️🥰

اوووووو نه بابا در اون حد  اخه شوهرم میگیره برای خودشو  یعنی من نرم فرمانداری؟

ما هم میخواستیم جدا کنیم ندادن چون مال پدرم قطع شده بود موقع ثبت نام بهمون اینارو گفتم ولی بعدا خداروشکر دوباره واسه پدرم واریز کردن ما تونستیم ثبت نام کنیم ولی برو فرمانداری باز شکایت کن بگو من ازدواج کردم از خانواده پدرم جدا هستم که اونم ماشالا علاف میکنن باز