2777
2789
عنوان

تیر کشیدن قلب

123 بازدید | 9 پست

دوستان کسی همچین تجربه ای داشته؟ شوهرم بشدت قلبش تیر میکشه. تپش قلب داره. قلبش سفت میشه. و ضربانش نامنظم

دیروز رف پیش‌دکتر نوار قلب و اکو و تست ورزش داد هیچ مشکلی نداشت دکتر گف هیچ مشکلی نداری آخه مگه میشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی واسم پیش میاد البته خداروشکر چن ماهه اینجور نشدم 

دکترم رفتم مشکلی نداشتم

وقتی اینجور میشه قلبشو ماساژ بده و نوشیدنی داغ بخوره من اینجوری خوب میشدم 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
مطمینی قلبشه ؟99درصد کسایی ک میگن قلبشون درد می‌کنه مشکل معده و اعصاب دارن .عصبانی میشن معدشون تیر م ...

دکتر گف از اعصابه و استرس

یعنی باید بره پیش دکتر اعصاب؟

مطمینی قلبشه ؟99درصد کسایی ک میگن قلبشون درد می‌کنه مشکل معده و اعصاب دارن .عصبانی میشن معدشون تیر م ...

نه معده نیست دقیقا انگار یه رعد از قلب میگذره 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
وای آفرین اره

من اون مواقع نفسم نمیتونستم بکشم بدتر درد میگرف😓

دکتر گف از اعصابه و استرس یعنی باید بره پیش دکتر اعصاب؟

بله .ب نظر من معده اشه .چون خاله منم این طوری بود .قرص اعصابم میخورد .تپش قلبشم می‌رفت بالا .ولی دکتر گفت قلبش نیست .چون اگه قلب درد بگیره میزنه ب قفسه سینه و پشت کتف