گروشنکا مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 3296 عنوان هیدروسالپنکس🙏🙏🙏🙏 12695 بازدید | 51 پست سلام خانمهای عزیزهیدروسالپنکس یک طرفه درمان داره؟ده روز داروی عفونت مصرف کردم بعد دکتر سونو واژینال کرد و گفت ورمش بهتر شده الان دوباره دارو داد تا دو ماه.حالا چیزایی تو نت میخونم که اصلا دکتر بهم نگفته. بعضی نوشتن درمان ندارند. نگرانملطفاً اگه تجربه دارین راهنمایی کنید. ممنون شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ.... 1399/08/11 | 09:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گروشنکا مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 3296 👀🤷 شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
گروشنکا مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 3296 کسی نیست شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
گروشنکا مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 3296 لطفاً شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
۱۲۷۸۹۷ عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 753 عزیزم چه داروهایی میخوری منم هیدرو هستم خیلی ناراحتم دلم میخواد معجزه شه منم مامان شم
گروشنکا مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 3296 عزیزم چه داروهایی میخوری منم هیدرو هستم خیلی ناراحتم سلامبه مدت دوهفته بهم کپسول عفونت داد و پماد واژینالبعد رفتم سونو کرد تو مطبش گفت بهتر شدهبرای دو ماه بهم دوفاستون و دوش واژینال دادهحرفم اینه از خطرناک بودن چیزی بهم نگفتهولی تو نت نوشته نازایی میاره و درمان نداره .پس چرا دکتر چیزی بهم نگفت شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
۱۲۷۸۹۷ عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 753 سلام به مدت دوهفته بهم کپسول عفونت داد و پماد واژینال بعد رفتم سونو کرد تو مطبش گفت بهتر شده برای ... اهان فعلا دکترا چیزی نمیگن دکتر منم میگه مشکلی نیس ولی نمیخواد ناامید کنه زیاد الته دکتراهم پولکی شدن میگن بزا بیاد بره دیگ دلم میخواد معجزه شه منم مامان شم
گروشنکا مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 3296 میخوام بدونم درمان نداره؟یا اون قضیه مایع سمی چیه؟واقعا نازایی میاره؟غیر نازایی دیگه چه مشکلی واسه بدن ایجاد میکنه هیدرو بودن لوله.البته مال من یک طرفه هستشما چی؟ شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
فاطمه127126 عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 1032 گلم منم هر دو لولم هیدرو هست الان دو ساله اقدام ب بارداری کردم هنوز باردار نشدم برای ای وی اف هم رفتم و جنین فریز کردم هرچه تو خواهی نه آن میشود// هرچه خدا خواست همان میشود
گروشنکا مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 3296 گلم منم هر دو لولم هیدرو هست الان دو ساله اقدام ب بارداری کردم هنوز باردار نشدم برای ا ... متاسفم. امیدوارم مشکل تو و هم من بر طرف بشه.من هنوز دارو مصرف میکنم. دو هفته دیگه برم ببینم وضعیتم چطوره شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
مریم_بانو2858 عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 331 متاسفم. امیدوارم مشکل تو و هم من بر طرف بشه.من هنوز دارو مصرف میکنم. دو هفته دیگه برم ببینم وضعیتم چ ... سلام چی شد گلم سونو جدید گرفتی
گروشنکا مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 3296 سلام چی شد گلم سونو جدید گرفتی سلام . رفتم مطب دکتر سونو کرد گفت ورم لوله خیلی خیلی بهتر شده. و مشکلی نیست. منم درد ندارم. برای چهار ماه دوفاستون نوشت. شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
مریم_بانو2858 عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 331 سلام . رفتم مطب دکتر سونو کرد گفت ورم لوله خیلی خیلی بهتر شده. و مشکلی نیست. منم درد ندارم. برای چها ... میشه بگید از چه دارویی استفاده میکردید
مریم_بانو2858 عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 331 سلام . رفتم مطب دکتر سونو کرد گفت ورم لوله خیلی خیلی بهتر شده. و مشکلی نیست. منم درد ندارم. برای چها ... وقتی ورم داشتید ترشح آبکی زیاد هم داشتید
گروشنکا مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 3296 میشه بگید از چه دارویی استفاده میکردید بهم وسیله شست و شوی واژن داد که قرص شبیه جوشان توش مینداختم. و ...قرص دوفاستونو کپسول عفونت یادم نیست اسمشو شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....