2777
2789
عنوان

سکسکه جنین 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 56 پست
از هفته چندم میشه فهمید ؟

من الان ۳۱ هستم ولی یادم نمیاد از چه هفته ای شروع شد

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
چقد حسه خوبیه .کاش منم تجربه ش کنم .یه ساله اقدامم نمیشه

ان شالله به زودی شما هم تجربه کنید🙏🌹

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسر منم حدود چند دقیقه در روز سکسه میکنه راستی من اولین تجربه بارداریمه خیلی تکون میخوره تا من میشین ...

یه پسر فضول میشه 😉

گلاب به روتون میرم دستشویی یکم فشار میاد رو اقا انچنان لگد میزنه نمیفهمم چیکار میکنم 

😂😂😂😂😂

من که لذت میبرم سکسه جای خودش بقیه تکون خوردنش هم جای خودش ..... مشکل گوارش رو  به شوخی گفتم & ...

من وقتایی ک سکسه میکنه کلافه میشم ولی عاشق تکون خوردناشم😍😍😍

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️
ببخشید فقط بخاطر تجربه ای که همسرم داشت و خودمون دیدیم بهتون میگم احتمالا بچه تون دچار رفلاکس بشه&n ...

سلام . دخترم رفلاکس داره یاد پیام شما افتادم که گفتید 😐 ۴۰ روزشه من تا حالا فکر میکردم سرماخورده اس ولی میبینم نه علائم رفلاکس رو داره ...