2777
2789
عنوان

سکسکه جنین 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 56 پست

منم هر روز نی نیم سکسکه میزنه😝😝😍😍😍 اتفاقا هیچ مشکلی نداره و نشونه خوبی هست، نشونه اینه که سیستم تنفسیش داره کامل میشه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

ببخشید فقط بخاطر تجربه ای که همسرم داشت و خودمون دیدیم بهتون میگم

احتمالا بچه تون دچار رفلاکس بشه 

چون بچه ماهم همینطور بود خیلی مقاله خوندم این مورد هم توش ذکر شده بود سکسه جنین یه دلیل برا رفلاکس 

البته رفلاکس دختر ما کم و مقطعی بود 

بهترین کار اینه که تحقیق کنید چه چیزایی رو باید رعایت کنید تا رفلاکسش زیاد نشه و یا اذیتتون نکنه 

دخترمون بعد 5 ماهگی خوب شد خداروشکر

[ سلام دوستان، موقت با این کاربری وارد شدم تا زمانیکه کاربری قبلی رو آزاد کنن]

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره من تو بارداری اول متوجه نبودم اما تو این یکی کامل میفهمم😂شنیدم میگن بچه تو شکم زیاد سکسکه کنه ی ...

کاش اینطور باشه چون من شکمم زیاد بزرگ نشده همش میگم نکنه کوچولوه و وزن نگرفته ... من هفته ۳۱ هستم 

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
ای خدااااااا دلم تنگ شده برای اون دوران شیرین عزیزم از بارداریت لذت ببر🤩🤩🤩

منم عاشق این روزام😍

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
منم هر روز نی نیم سکسکه میزنه😝😝😍😍😍 اتفاقا هیچ مشکلی نداره و نشونه خوبی هست، نشونه اینه که سیستم ...

عزیزم خدا حفظش کنه😘🌹

ببخشید فقط بخاطر تجربه ای که همسرم داشت و خودمون دیدیم بهتون میگم احتمالا بچه تون دچار رفلاکس بشه&n ...

ممنون 👌🙏

ممنون 👌🙏

خواهش 

مثلا ببخشید بعد زایمان تخم مرغ نوشیدنی گازدار و محصولات گاوی نخورید تا ببینید چطور میشه

انشاالله که نباشه

[ سلام دوستان، موقت با این کاربری وارد شدم تا زمانیکه کاربری قبلی رو آزاد کنن]
خواهش  مثلا ببخشید بعد زایمان تخم مرغ نوشیدنی گازدار و محصولات گاوی نخورید تا ببینید چطور میشه ...

ان شالله