2777
2789
عنوان

شما جای من بودید ناراحت نمیشدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 64 پست

احساس میکنم خیلی پروش کردین بعدم مقصر خودت هستی که خرج نکنی جایی دیگه خرج میشه 

با شوهرت حرف بزن بگو نه قسط میدیم نه چیز بیشتر 

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس میکنم خیلی پروش کردین بعدم مقصر خودت هستی که خرج نکنی جایی دیگه خرج میشه  با شوهرت حرف ب ...

باورت میشه گفت سرویس مسی میخوام مثل تو. بعد مادر شوهرم یک سینی مسی قدیمی داشت رسید داد به این.

گفتم باشه تو سینی بده به من من برات سرویس مسی میخرم. گفت نه اون یادگار یه همینجوری بخر

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
خوب همینو بگو... بگو من خودم خریدم تو هم اگر میخوای مثل من کار کن از درامدت تهیه کن اصلا بهتر و جدید ...

باور میکنید من گاهی تا ۱۲ شبم سر کار بودم‌ 

باورت میشه گفت سرویس مسی میخوام مثل تو. بعد مادر شوهرم یک سینی مسی قدیمی داشت رسید داد به این. گفتم ...

بهش بگو من خودم خریدم به کسی اجبار نکردم برام بخره توهم خودت بخر 

بعدم شوهرت باید باهاش حرف برنه 

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
باور میکنید من گاهی تا ۱۲ شبم سر کار بودم‌ 

اره منم وضع خانوادم خوبه ولی اصلا سر جهیزیه هر چی مادرم دست میذاشت میگفتن نه این مثلا زیادیه استفاده نمیشه

خیلی چیزای بیخودی رو نخریدم خیلی چیزارم مادرم دو سه دست خریده ولی خوب خودش خواست و خرید...

فک کن ما از خانوادمون توقع نکردیم بعد یارو بیاد از برادر و زن داداشش توقع داره

خیلی زشته بعضیا چقدر پرو هستن...

درسته ثواب داره ولی در حدی ک ب زندگی خودتون لطمه نخوره و زیر بار قرض و وام نرید...

بنظر من رک بهش بگو...بگو در حد توان تا حالا برات انجام دادیم از این به بعد هم در حد توانمون نه بیشتر...

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
بهش بگو من خودم خریدم به کسی اجبار نکردم برام بخره توهم خودت بخر  بعدم شوهرت باید باهاش حرف بر ...

الان به اون خواهر شوهرم زنگ زدم میگم. میگه خودش میدونه

اون نامزدش چقدر پررو ا ک تو این گرونی میخواد وام ازدواج دختره رو نگه داره برای چاله چوله های خودش اونم ی دختری ک پدرش فوت شده بهش بگو پس از جهیزیه ت باید ی چیزایی نخری چون مام نمیرسونیم بخریم گرونیه کسی ک میخواد زن شه زندگی جمع کنه باید قید خیلی چیزارو بزنه همینجوری بهش بگو دختره ی پررو با اون نامزد پررو ترش

اره منم وضع خانوادم خوبه ولی اصلا سر جهیزیه هر چی مادرم دست میذاشت میگفتن نه این مثلا زیادیه استفاده ...

نمیدونم حالم اصلا خوب نیست

اون نامزدش چقدر پررو ا ک تو این گرونی میخواد وام ازدواج دختره رو نگه داره برای چاله چوله های خودش او ...

به خدا ار پسره بدم اومد. 

باهاش صحبت کنید که وام ازدواجشون هزینه جهاز کنن و شوهر خودش یا خودشم باید قسطاشو بده شما برادرش هست ...

خیلی پر رو شده.

تازه اینم ما براش پیدا کردیم. مامانش میگه خونه داره ماشین داره. گفتم پسرهای  تو داشتن رفتی خواستگاری