2777
2789
عنوان

تنبیه دختر بچه

2127 بازدید | 14 پست

دخترم ۷سالش وقتی ی چیزی رو میخواد ب شدت گریه میکنه تا بش بدم دیشب بهانه گرفته بود گوشی میخواست ازم بازی کنه ولی دیروز ۳ساعت بازی کرده بود با گوشی من هم نمیخواستم بهش بدم  دخترم هم مثل همیشه زد زیر گریه ول کن نبود من هم شب بود اعصابم خراب بود به شدت کتکش زدم گفتم نزده گریه میکنی حالا بخور و گریه کن بیچاره کتک و خورد و رفت گرفت خوابید ولی من وجدانم خیلی ناراحت شد راهکار بدین وقتی  با گریه میخواد کارش رو پیش ببره چه واکنشی نشون بدم که  هم برا من خوب باشه هم برا بچم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم یواش تر،اول به اعصابت مسلط شو و ازش دور باش همین ،بزار گریه کنه،هیچ بچه ای با گریه نمرده،باکتک فقط بدتر میکنی وضعیتو،واز نظر روانی اصلا اصلا تو این سن کتک خوب نیس

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
بی تفاوتی در درجه اول  دو بعنوان مادر باید سعی کنی هواسشو پرت کنی اون لحظه بهش بگو به مامان کم ...

کاش یکی بمنم بگه رفتار درست با بچه رو.اصلا نمیدونم چه کاری درسته چه کاری غلط.دختر من 5 سالش نشده.

وقتی عصبی میشم خییلی میترسه البته تا حالا کتکش نزدم از عصبانیتم میترسه خییلی زیاد

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
کاش یکی بمنم بگه رفتار درست با بچه رو.اصلا نمیدونم چه کاری درسته چه کاری غلط.دختر من 5 سالش نشده. و ...

اصلا درست نیست براش یه ترس درونی بوجود میاری که نه تنها از شما بلکه از هر داد و بیدادی و عصبانیتی  بترسه و ترجیح بده تسلیم بشه خواهر دوس شو با دختر خانومت وقت بگذرون هم کلام شو وقتایی عصبانی میشی براش توضیح بده دلیلشو بگو که اونم باید کمکت کنه تو اون حالت و باید بیاد مامانو بغل کنه که حالش خوب بشه ببخشید اطلاعات من بیشتر از روی تجربه و اندک کتابیه که خوندم یه مشاور پرفکت نیستم 

اهمیت نده خوب بذار گریه کنه تو میرفتی میخوابیدی دکتر به من گفت وقتی بچه ت لج میکنه و گریه میکنه تو ...

ا ز و اونقدر نادیده بگیرد تا خسته بشه.

اگه یه بار با ده دقیقه گریه کردن بچه به خواستش برسه دفعه بعد ۲۰ دقیقه گریه میکنه تا به خواستش برسه دفعه بعد ۱ ساعت و همینجوری ممکنه تا چند روز و ... هم طلش بده 

ففط نادیده بگیرد

ساعت ۸ شروع میشه

عزیزم تو شرایط شما ممکنه اونقدر کلافه شی که کنترلت دست خودت نباشه و کتکش بزنی 

سعی کن خودتو کنترل کنی و دستت رو روش بلند نکنی یا اگرم اگه خواستی فقط در حد یه مشگون کوچیک 

و بیتفاوتی هم خوبه چون این بچه ها تماشاگر میخوان برای این کارا

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁