2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

475 بازدید | 13 پست

تو خووب دیدم رفتم مهد کودک که تو حیاتش شهر بازی داره منو مادرم سوار تک تک وسایل های بازی میشدیم بعد جالب اینجاعه وسایلاش اصلا مناسب بچه ها نبود خیلی مخوف بود!!

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

😂😂😂چه خوش گذشته 

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه باحال

اره اما ی جوری شدم بدنم تیر میکشه استرس گرفتم

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

سلام دوست عزیز انشالا خیر هست دنبال یه خواسته ای هستی و احتمالا به خیلیا گفتی  به کمک یه اشنا درست میشه که خودتم باورت نمیشه 🌹🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام دوست عزیز انشالا خیر هست دنبال یه خواسته ای هستی و احتمالا به خیلیا گفتی  به کمک یه اشنا د ...

تو نتم زدم نوشت معجزه ای تو زندگی ایجاد میشه و شادی و تفریح میکنید

شما تعبیر خواب بلدین؟!

سلام دوست عزیز انشالا خیر هست دنبال یه خواسته ای هستی و احتمالا به خیلیا گفتی  به کمک یه اشنا د ...

سلام ببخشید چند وقتی هست مدام خواب ببر یا خرس میبینم که اطراف من و خانوادم هستن بشدت ازشون میترسم اوناهم دنبالمون هستن اما آخر خوابم نمیدونم یجوری از دستشون خلاص میشیم شما نمیدونید تعبیرش چی هست؟ ممنون میشم کمک کنید

سلام ببخشید چند وقتی هست مدام خواب ببر یا خرس میبینم که اطراف من و خانوادم هستن بشدت ازشون میترسم او ...

سلام رنگشون یادت هست ؟؟ مثلاخرس پیر یا جوون یا چه رنگیه ؟؟

سلام ببخشید چند وقتی هست مدام خواب ببر یا خرس میبینم که اطراف من و خانوادم هستن بشدت ازشون میترسم او ...

انشالا خیر هست مواظب خودت و خونوادت باش نمیدونم با هم کار میکنین ؟ مثلا یه کار خانوادگی چیزی ؟؟ کسایی هستن که حواسشون زیادی بهتون هست ادمای خوش  خط و خال که ادم بشکل دوست میبینه مواظب ادمای اطرافتون وکار وکسبتون باشین 🙏🌹

هم سفید هم قهوه ای تو خواب آخرم که خیلی بزرگ بودن خرس ها،خواب ببر هم زیاد دیدم با همین جریان مشابه

رنگای روشن زن هست وتیره ها مرد