2777
2789
عنوان

کرونا یا چی؟

76 بازدید | 10 پست

نزدیک پریودم امروز یهو کمرم درد گرفت، صبم که بیدار شدم چشمم تا مغزم درد بدی داشت ک بعد از صبونه آروم شد و فقط یکم سردرد داشتم، دمای بدنم 37 بود، از طرفی فک پایینم سمت راستش یکم درد داره، الان از وقتی میخوام بخوابم معدم و روده هام اذیته حالت تهوع خفیف دارم سرمو هم با شال بستم

خواهرمم میگفت نفست یکم بوی عفونت میده

بنظرتون کروناس؟ 

سلام دوستای عزیزم

میشه لطفا به نیت قطع شدن تب پسرم دعای نور بخونید

ایشالله به خواسته های قلبیتون برسید بچم دوسالشه 😭اسمشم ارتا هرکی خوند لایک کنه براش صلوات بفرستم

بِسْمِ اللّهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّهِ نُورٌ عَلى نُورٍ، بِسْمِ اللّهِ الَّذى هُوَ مُدَبِّرُ الاُْمُورِ، بِسْمِ اللّهِ الَّذى خَلَقَ النُّورَ مِنَْ النُّورِ، اَلْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ، وَ اَنْزَلَ النُّورَ عَلىَ الطُّورِ، فى كِتابٍ مَسْطُورٍ، فى رَقٍّ مَنْشُورٍ، بِقَدَرٍ مَقْدُورٍ، عَلى نَبِيٍ مَحْبُورٍ، اَلْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى هُوَ بِالْعِزِّ مَذْكُورٌ، وَ بِالْفَخْرِ مَشْهُورٌ، وَ عَلَى السَّرّاءِ وَ الضَّرّاءِ مَشْكُورٌ، وَ صَلَّى اللّهُ عَلى سَيِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطّاهِرينَ.

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستای عزیزم میشه لطفا به نیت قطع شدن تب پسرم دعای نور بخونید ایشالله به خواسته های قلبیتون ب ...

عزیزم نگران نباش ایشالله تبش قطع میشه، دعا رو خوندم، توکل کن ب خدا❤️

نه کرونا اگ داشته باشی علایمش واضحه ینی خودت درجا میفهمی خیلی حالت بده

آخه یکی از دوستامو ک چندروز پیش دیدم امروز گفت تست کرونای دوستش مثبت شده ولی هیچکدومشون علائم ندارن، منم انقد امروز حالم بد بود نگران شدم نکنه کرونا باشه

آخه یکی از دوستامو ک چندروز پیش دیدم امروز گفت تست کرونای دوستش مثبت شده ولی هیچکدومشون علائم ندارن، ...

نه ایشالله که نیست

من مامانبزرگم کرونا داشت نمیدونستم

شب تو بغلش تا صبح خوابیده بودم نگرفتم

عزیزم نگران نباش ایشالله تبش قطع میشه، دعا رو خوندم، توکل کن ب خدا❤️

الهی خدا ب همه ارزوهات برسونتت خیلی بهتر شد تبش تا عمر دارم کنیز حضرت فاطمه زهرام 

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤