2777
2789
بلهههه درسته البته درستههههه ولیییییی اونقد ک بدرد خانوما میخوره بدرد اقایون نمیخوره شمام بگو بلهههه ...

شاید باورتون نشه ولی خیلی بدرد آقایون میخوره. و منفعت این شناختی که آقایون نسبت به خانمها بدست میارند نصیب خانمها میشه

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره برنامه خوابم بهم ریخته فردا صبح هم کلاس دارم

فردا روز رو نخواب تا برنامت اوکی بشه وگرنه فردا شب هم بیخواب میشی

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل
شاید باورتون نشه ولی خیلی بدرد آقایون میخوره. و منفعت این شناختی که آقایون نسبت به خانمها بدست میارن ...

خب شاید درست باشه 

ولی اینجا مجازیه مجازی با واقعیتمون خیلی فرق داره 

الان اینجا من دارم باشما صحبت میکنم 

ولی رو در رو عمرا انقد راحت و بی پروا یهو با شما صحبت کنم 

من این سایت رو چند ساله میشناسم بعضی وقت ها اتفاقی تو گوگل میدیدمش ولی زیاد نمیومدم توش همین دو سه ه ...

خوبه  منم تو بزرگراه تبلیغاتشو رو یه بیلبورد دیدم اومدم عضو شدم 

ادم میاد توش دیگ ۲ ۳ ساعت قفل میشه😂

۱۷ سال  پسر؟ سایت خانوما😂😂😂😂

مثلا قبلا نمیدونستم خانمها نسبت به چه چیزهایی حساسند . حدود یکماه تاپیکهایی که راجع به اختلافات و روحیات خانمها بود رو خوندم. برا ما ایرانیها که زیاد با خانمها در تماس نیستیم این تاپیکها خیلی خوبه. زن و مرد هر کدوم مال یه دنیای متفاوتند و باید این تفاوتها رو متوجه شند و بشناسند روحیات هم رو

عی بابا پ نخاب دیگ کلن ولی خدایی فرداخیلی سخته برات 

آره واقعا فردا سخته.باید صبح ساعت 8تا12بیدار باشم چون کلاس دارم اگر هم بعدش بخوابم تا عصر دوباره شب خوابم نمی‌بره 

مثلا قبلا نمیدونستم خانمها نسبت به چه چیزهایی حساسند . حدود یکماه تاپیکهایی که راجع به اختلافات و رو ...

الان دلم خاست اقایون هم دقیقا یسایت مشابه اینجا داشتن 

منم عضو بودم و اونارو بهتر میشناختم 

مثلن اسمش سیبیل سایت بود 😂😂

مثلا متوجه شدم که گاهی یک کلمه در کل زندگی میتونه یک زن رو سرد کنه در حالیکه مرد فقط اون رو یک شوخی میدونه . و به همین سادگی عشق یک خانم به شوهرش تبدیل به تنفر میشه. و خیلی چیزهای دیگه راجع به خصوصیات خانمها فهمیدم که واقعا نمیدونستم