2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مهربونم ان شاالله شفا و عافیت   پماد ام جی بگیر  ولی پماد انتی هموروئید بگیر از اپلیکاتورش برای ام جی استفاده کن که گفتن    زنیان بگیر بشور بذار تو سینی خشک بشن ی روز خشکن آسیاب کن گردو آسیاب کن از هر کدوم به ی اندازه مثلا ی قاشق زنیان ی قاشق گردو آسیاب شده قاطی کن  هر شب یک قاشق بخور      سردی نخور ماست  ماهی ترشی اگر خوردی گرمی و مصلح باهاشون بخور  تره بخور     

سلام مهربونم ان شاالله شفا و عافیت   پماد ام جی بگیر  ولی پماد انتی هموروئید بگیر از اپلیک ...

وای منم همین مشکل و  دارم هر چی هم آنتی همورئید استفاده میکنم خوب نمیشم خیلی درد بدیه. برم ام جی  بگیرم 

تو همه تاپیک مینوسه انسالله امام زمان ظهور کنه الانم اینو نوشته🙄

مردم رد دادن بابا خدا شفاش بده 😒

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
ای خدا بگم چکارتون نکنه  دیشب دقیقا خواب دیدم مقعدم پاره شده و پر خونه  و شوهرم پاره کرد ...

خخخخخ، شوهرت پاره کرده😅

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
ببین یه مدت شربت انجیر بخور لواشک بگیر بذار تو یکم آب خیس بخوره نیم ساعت بعدش با آبش بخور باعث میشه ...

شیر که سفت میکنه

همیشه بخند،یه گزارشم برااون بزن زیر پارگی مقعد حرف از قیامت نزنه

خخخخ وای ترکیدم چقدر خندیدم چقدر با مزه ای 😆😆😆