2777
2789
عنوان

برمیگرده یعنی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 41 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این چیه ؟نشنیدم 

کاش میشد وویس گذاشت حال تایپ ندارم😅 وای به امید اینکه تصمیم عاقلانه بگیری تایپ می کنم. ببین یه حالته که گروگان عاشق گروگانگیرش میشه. شبیه تو. یعنی یکی هست که داره اذیتت می کنه و تو هم شرتیط داری بری ولی نمیری و مثلا الان پلیسم بیاد تو رو آزاد کنه میگی نه دلم براش تنگ میشه. حاضری اذیتت کنه و بمونی. تو روانشناسی بهش می گن سندرم استکهلم خیلی بده و نیاز داری به کمک مشاور خوب تا این دلبستگی رو ازش نجات پیدا کنی وگرنه تا آخر عمرت گروگان می مونی. مفصلش تو نت سرچ کن میاد. ولی به خودت رحم کن دیگه خود دانی.

کاش میشد وویس گذاشت حال تایپ ندارم😅 وای به امید اینکه تصمیم عاقلانه بگیری تایپ می کنم. ببین یه حالت ...

مرسی عزیزم از راهنماییت . دارم . چون تا ی چیزی میشه اخرش خودمو مقصر میدونم برا همین برمیگردم بهش

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️
مرسی عزیزم از راهنماییت . دارم . چون تا ی چیزی میشه اخرش خودمو مقصر میدونم برا همین برمیگردم بهش

دیگه اول با خودت کنار بیا و اینو بدون آدمها بعد سی سالگی شبیه قبلشون نیستن احساسات عوض میشه و پشیمون میشی که موندی.احساسی نباش 

دیگه اول با خودت کنار بیا و اینو بدون آدمها بعد سی سالگی شبیه قبلشون نیستن احساسات عوض میشه و پشیمون ...

اینم بدون اون وقتی میگه همینجا میمونی یا خونه برات رهن کنم در واقع نمی خواد تو بری اونم از یه گروگان بره مانند مث تو بدش نمیاد و هر وقت جدی باشی نمی ذاره بری حالا ببین دیگه. ولی تو همین فردا وسایلتو جمع کن برو. قبل اینکه بیاد خونه. اما واقعا برو نه که باز برگردی. خیلی سخته می دونم و یه دوره سوگواری هم داری که اینم اصطلاحه واسه وقتی که میری. در واقع یه جور ترک اعتیاده واست. ولی زمان می گذره و تو میفهمی چقدر خوب کاری کردی☺