2777
2789
عنوان

برمیگرده یعنی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 41 پست

1 رابطه با خاهر شوهرا قطع کن(قطع یعنی حتی جایی دیدیش ن سلام نکنی) و دمشونو بچین

2 بزار شوهرت آروم بشه یه مدت بگذره صحبت کنید بگو که اجازه نده بقیه تو زندگی دخالت کنن

3 بهش بگو اگه میخای جدا بشی واقعا واین جریان بهونه س بگو که توافقی جدابشیم

4 به نظر من معتاد نه درست میشه نه آدم میشه معتاده معتااااد جنس بش نرسه بچشو هم میفروشه 

اینم بدون اکثرا معتادا آدمای خوب مهربون با معرفتی هستن واز سادگیشون گول میخورن و یه بار امتحان میکنن. و... 

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
یکم منطقی فکر کن تو داری باهمه چیش میسازی مخصوصا اعتیادش که خیلی سخته ولی اون نمیتونه با یه اشتباهیی ...

26سالمه. نه ندارم .  اختلال جنسیم داره ک اونم گذاشت گردن من گفت ببخشید ببخشید ترشح داری من حالم بد میشه در صورتی ک ی عالم دکتر رفتم گفتن عادیی

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=162195865]😐[/QUOTEشوهرت چون اعتیاد داره زیاد کنترلی رورفتار و افکارش ندارع عزیزم الان گفته نمیخوامت و ۴روزه گذاشته رفته دلیلش این حرف تو نبوده اصلا دلیلش اینکه دوسداره بااعتیادش زندگی کنه متاسفانه

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
عید قهر کردم رفتم ولی برگشتم .. میگه چرا مامانت نیومد بهم بگه اعتیاد داری تا من ترک کنم. طلبکارمونه ...

اگه خیییییلیییی دوستش داری بمون ولی بچه نیار. اما اگه می تونی دل بکنی ولش کن برو استقلال مالی هم داری چه بهتر.

1 رابطه با خاهر شوهرا قطع کن(قطع یعنی حتی جایی دیدیش ن سلام نکنی) و دمشونو بچین 2 بزار شوهرت آروم ب ...

شوهرم حاضر نیست باشون قطع رابطه کنه . خودش همون شب ی برگه اورد گفت توافق کنیم جدا بشیم .. 

خودت مریضی میخاستم ببینم‌فضول پیدا میشه

خیلی دوسدارم بدونم کی پشت این حرفای  امام زمان و ارواح و ....اصلا هدفت چیه؟تو

اگه خیییییلیییی دوستش داری بمون ولی بچه نیار. اما اگه می تونی دل بکنی ولش کن برو استقلال مالی هم دار ...

استقلال مالی دارم . کلا ترسوام . میترسم دوریش اذیتم کنه

شوهرم حاضر نیست باشون قطع رابطه کنه . خودش همون شب ی برگه اورد گفت توافق کنیم جدا بشیم .. 

خب جداشو دیگه من بودم جدامی شدم 😐 شوهر معتاد چیه که تو ناراحت نبود شي. مهریتو بگیر جدا شو

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
استقلال مالی دارم . کلا ترسوام . میترسم دوریش اذیتم کنه

بچه نداری؟ تو رو خدا برو. از من بپرس خدا شاهده جوری عاشق بودم می گفتم دیگه میمیرم الان مرده زنده ش برام فرق نداره. بی اراده نباش. توسری خور نباش. برو یه سال دیگه یادت میره. البته تقریبا مطمئنم بعدا میاد التماس ولی تو برو و واقعا برنگرد. فرداتو ببین فقط یه بار دنیا میایی. امان از ترس و عشقای خرکی🤦‍♀️

بچه نداری؟ تو رو خدا برو. از من بپرس خدا شاهده جوری عاشق بودم می گفتم دیگه میمیرم الان مرده زنده ش ب ...

از ترس این موندم ک تنها نمونم . این همه ارزوی بچه داشتم . خیلی ناراحتم 

انقدر‌چیزای چرت و پرت اینجا‌مینویسن حالامن‌یکیش چرا به بقیه گیر نمیدین

آخه شما چنوقت پیشم تو همممممه تاپیکا مینوشتی ی روح سرگردان توشهره و هر کیم سوالی میکرد ازت سر سری جوابشو میدادی امشبم تو هرررر تاپیکی ک رفتم نوشته بودی کاش امام زمان ظهورکنه 😐شما حرف دیگه ای نداری بزنی یا ی حرفوچنبارتکرار میکنن.هدفت چیه ازاین جمله ها ک همه جامیزاری؟اصلا تو زنی؟

آخه شما چنوقت پیشم تو همممممه تاپیکا مینوشتی ی روح سرگردان توشهره و هر کیم سوالی میکرد ازت سر سری جو ...

باهاش دهن ب دهن نشو ...