2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چندسالتونه؟ ینی عاشق نشدی تا حالا 

۱۹

خیر😁

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

مریضیههه اصن

منم همین مدلی بودم

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
خیلی خیلی همسرمو دوس دارم و این باعث ازاار هردوتامون شده چیکار کنم من 😢😢😢

این چیزی که شما تعریف میکنی ازش اسمش عشق نیس . اسمش وابستگی هس . من نمیدونم شما گذشتتون چجوری بوده ولی حدس می‌زنم توی گذشتتون و توی دوران کودکیتون از سمت عزیزانتون مثلا پدر مادر یا یکی از عزیزانتون طرد شدید یا از اونها دور بودید یا دوریشون رو نمیتونستید تحمل کنید همین هم باعث شده طرحواره وابستگی توی ناخوداگاهتون شکل بگیره و با همین شخصیت وابسته بزرگ بشید چون در کودکی احساس دوری و کمبود عزیزانتون شما رو آزار می‌داده و الان میخواید دائم پیش همسرتون باشید تا اون احساس و خلا وابستگی که توی کودکی داشتید رو جبران کنید . من رشتم روانشناسی هس . نمیدونم حدسم راجب شما درسته یا غلط اما حدسم با چیزی که گفتید اینه از گذشتتون و شخصیت شما 

[QUOTE=162184273]خیلی خیلی همسرمو دوس دارم و این باعث ازاار هردوتامون شده چیکار کنم 

حتما برو پیش یه روانشناس حرفه ای و کار بلد تا روی احساسات وابستگی و تمایلت به وابستگی به همسرت کار کنه و این احساسات وابستگی به همسرت که باعث شده ازش ناراحت باشی برطرف شه . این طرحواره وابستگی چیزی نیس که نشه حلش کرد . یه روانشناس حرفه ای که میتونه طرحواره وابستگی رو درمان کنه میتونه مشکلت رو حل کنه 

این چیزی که شما تعریف میکنی ازش اسمش عشق نیس . اسمش وابستگی هس . من نمیدونم شما گذشتتون چجوری بوده و ...

توی کودکیم نه از کسی جدا نبودم خانوادمم خوب بودن 

اما نوجوانی و جوونی چرا جدا بودم بخاطر تحصیل و..ک عادیه

حس من ب همسرم خیلی شدیده واقعااا دوسش دارم با تمام وجودم و همین حس باعث شد کم کم اخللقای بدمم کنار بزارم و دعواهامون کمتر و کمتر شه 

خودم ب این نتیجه رسیدم که تفاوت شخصیتی داریم همسرم درون گراس زیاااد و من بروون گرا شدییید و همین دلیل نشکلاتمونه....