2777
2789
عنوان

صابون

| مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 24 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چ صابونی؟

فوراور. آمریکایی هست. چربب پوستت رو تنظیم میکنه خاصیت روشن‌کنندگی داره و به مرور لک و جای جوش رو میبره.۱۰۰% گیاهی از آووکادو و آلوورا درست شده. من خودم استفاده‌کردم ازش و فوق العاده بوده. و تبلیغ الکی نمیکنم قصدم‌کمک بهتونه خواستید در خدمتم

چ ژلی واسه پوست چرب خوبه؟ سینره استفاده کردین؟

تو مارک های ایرانی ژل شستشو درمالیفت تو خارجی ها اَوِن خوبه امتحان شده است عزیزم خودم استفاده میکنم چندساله 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

صابون تریاک واقعی را از تقلبی تشخیص دهید 

این محصول فاقد هولوگرام اصلی و نقره ای می باشد و فقط هر از چند گاهی (بسته به زمان تولید اعم از جدید یا قدیمی) هولوگرام طلایی براق با علامت اصلی در گوشه پاکت توسط سازنده قرار می گیرد. مدل های تقلبی دارای جعبه ای با رنگ روشن و شفاف هستند که بر خلاف تصویر بالا تیره تر از مدل تقلبی است. صابون تریاک در واقع بیشتر بوی تریاک می دهد، اما در نمونه تقلبی بیشتر بوی صابون می دهد.