2789
عنوان

زندگي

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 19 پست
مشکل شما اینه که حرف نمیزنی مشکلاتت رو بهش بگو غم ها و ناراحتی هاتو اصلا از واکنشش نترس فقط نریز تو ...

عزيزم  با همسرم نميشه حرف زد اوايل حرف ميزدم  با فحش و كتك جوابمو ميداد . ميگفت تو حق نداري از زندگيت ناراحت باشي و هميشه بايد خداروشكر كني. ١ماه پيش ازش خيلي ناراحت بودم ولي ميترسيدم بهش بگم . ناراحتيمو با اس ام اس بهش گفتم وقتي خوند اومد فحش داد و كتك زد دوباره .  

عزيزم  با همسرم نميشه حرف زد اوايل حرف ميزدم  با فحش و كتك جوابمو ميداد . ميگفت تو حق ندار ...

لحن حرف زدن مهم هست.اینکه کی بهش بگی ناراحتی هاتو.اینکه اولش ازش بخاطر خوبی هاش تشکر کنی قدردان باشی یه کوچولو هم وسط حرف انتقاد کنی آخر صحبت هم با انتقاد تموم نشه

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا ازدواجت زود بود بخاطر این از رفیق بازی خسته نشدی ، نه راجع به خانوادت حق نداره منعت کنه مگه اینک ...

من كلا ١-٢تا دوست داشتم كه رابطمو باهاشون قطع كن به دلايل خيلي مسخره . الانم خانوادمو تو گوشيم بلاك كرده و نميذاره برم خونشون-  مشكلم رابطه با دوستام و خانوادم نبست مشكلم تحقيرايي هست كه منو كرده  و از ذهنم بيرون نميره و سركوفت هايي كه ميزنه اونم خيلي غير منطقي(مثلا  ميگه چقد بدبختي كه خانوادت خرجتو نميدن و بهت پول نميدن ) خب  من ازدواج كردم چرا بايد اونا خرجمو بدن  .كلا  حرفاش خيلي غير منطقيه

خب شوهر منم دقیقا همینه نباید تو روش میموندی باید با خونسردی و سیاست و غیر مستقیم حلش کنی البته اگه ...

بيشتر حس ترحم دارم بهش تا دوس داشتم . دلم براش ميسوزه وگرنه تو عقد طلاق گرفته بودم . فقط به خاطر ترحم و دلسوزي تا الان موندم

من كلا ١-٢تا دوست داشتم كه رابطمو باهاشون قطع كن به دلايل خيلي مسخره . الانم خانوادمو تو گوش ...

جوابشو بده اما ازدواج همینه باید بسازی متاسفانه بخاطر فرهنگ‌ جامعه هیچ ازدواجی بی عیب و راحت نیست،كار پيدا كن برو سركار بگو منتتم نميكشم