2777
2789
عنوان

ترس نوزاد

1429 بازدید | 16 پست

عزیزان کسی تجربه ترسیدن نوزاد رو تو خواب داره؟ نه ترس طبیعی  یا پریدن های طبیعی 

دخترم دو روز دیگه ۲ ماهش میشه تو خواب با ترس شدید میپره چشماش گرد میشه میگه هه هه هه دستاش رو باز میکنه دور از جونش فک میکنم الان قلبش وایمیسته  تو نت سرچ میکنم به تشنج و رفلاکس میرسم مطمئنم تشنج نیست وقتی بقلش میکنم شروع به گریه میکنه بعد اروم میشه بعد هم بغض میکنه تا چند دقیقه قرآن بالا سرش میذارم ایت الکرسی وصلش میکنم اما باز .. تا حالا تقریبا ۹ بار ۱۰ بار این حالت رو تجربه کرده

عزیزم😣 دورش بگردم

احتمالا رفلاکس پنهان داره

ببرش دکتر

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینقد شدید نه ولی نی نی من میپرید تو خواب یهو جفت دستاشو میبرد بالا بغض میکرد بعدش میخوابید الان دوماه و نیمشه خیلی کمتر شده این حالتش

مامانم میگه چشم نظر داره که اینقد میترسه تو خواب😐ی دکتر ببرش حتما.صدقه بده زیاد

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

اینقد شدید نه ولی نی نی من میپرید تو خواب یهو جفت دستاشو میبرد بالا بغض میکرد بعدش میخوابید الان دوم ...

حالا بچه من با یه صدای یکم بلندم یه دفعه میپره بالا

حتی تو بیداریا

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

میدونم تشنج نیست تا بقل میکنم صداش میکنم خوب میشه و اینکه فقط تو خواب اینطور میشه هیچوقت بیداری اینجور نشده خیلی بده حالتش نمیدونم نوزاد چه تصوری از ترس داره چی میبینه اینطور میشه

حالا بچه من با یه صدای یکم بلندم یه دفعه میپره بالا حتی تو بیداریا

پسر منم همینطوره چه تو خواب چه بیداری با صدای خیلی بلند وناگهانی میپره

ترس تو نوزادا کاملا طبیعیه فقط میگن مهن اینا که مادرشون کنارشون باشه اون لحظه نوازششون کنه یا باهاشون صحبت کنه تا اطمینان خاطر پیدا کنن

پسر منم همینطوره چه تو خواب چه بیداری با صدای خیلی بلند وناگهانی میپره ترس تو نوزادا کاملا طبیعیه ف ...

نه گاهی صدا خیلی هم بلند نیست، مثلا تو بغلمه یهو میخندم یا شروع میکنم به صحبت یهو میپره بالا

حالا بچه من با یه صدای یکم بلندم یه دفعه میپره بالا حتی تو بیداریا

پرش های عادی که پیش امده با صدای ظرف یا تلویزیون اینا به نظرم طبیعیه 

بعضیا فک میکنن شاید چون تازه مادر شدم حساسم وای واقعا نه این حالتش طبیعی نیست منو همسرم فقط دیدیم میدونیم

نه گاهی صدا خیلی هم بلند نیست، مثلا تو بغلمه یهو میخندم یا شروع میکنم به صحبت یهو میپره بالا

عزیزم

طبیعیه گلم..من هر بچه ای دیدم اینطور بوده حالا یکی حساستره یکی نه..کم کم بهتر میشه

عزیزم طبیعیه گلم..من هر بچه ای دیدم اینطور بوده حالا یکی حساستره یکی نه..کم کم بهتر میشه

ممنون عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز