2789
عنوان

رنگ مو

227 بازدید | 15 پست

سلام ما به دلیل کرونا مراسم عروسی نداریم و فقط قرار فردا من لباس عروس بپوشم  بریم آتلیه و عکس یادگاری بگیریم فقط مشکلی که هست من موهام رنگ نکردم یعنی پریود شدم و زمان پرویدی مو رنگ نمیگیره  ولی الان نمی دونم چی کار کنم و  دیگه تایمی ندارم من چندین تار موی سفید جلوی سرم دارم ایاراهی هست که به طور موقت هم شده این سفیدی ها رو بپوشانم من موهام مشکی رنگ طبیعی و تاحالا رنگ نکردم به نظرتان خوب میشه به آرایشگر بگم اکستنشن موی قهوه ای یا رنگ دیگه بین موهام کار کنه جلوه داشته باشه 

پریودی و عروسی میکنی؟عجیبه

راه رفتن کنار یه دختر قوی و خودساخته،افتخاریه که نصیب هر مردی نمیشه😎.                                                               ⁦❤️⁩طُ⁦❤️⁩قشنگترین تیتر زندگی منی⁦☺️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبخت بشید ،خود آرایشگر برات میپوشونه اصلا نگران نباش ،اگر در حد چند تا تار هست نهایت سایه میزنه روش

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
خب مگه چیه 😐

هیچی،بنظرم پریوده ازنظر روحی نباید خوب باشه

راه رفتن کنار یه دختر قوی و خودساخته،افتخاریه که نصیب هر مردی نمیشه😎.                                                               ⁦❤️⁩طُ⁦❤️⁩قشنگترین تیتر زندگی منی⁦☺️⁩
حالا پریود باشه مگه چی میشه؟ حتما مگه همون شب همه دکتر بازی میکنن

هیچی،بنظرم پریود باشه ازنظر روحی خوب نیست

آها از اون نظر  آره الان که مراسم ندارن کاش صبر کنه

آره،چون دکترا میگن،پریود،بدترین حالت روحی یه خانومه،