2777
2789
عنوان

کریر یا نی نی لای لای

296 بازدید | 9 پست

سلام دوستان..من ایشالله بچم تا دوماه دیگه ب دنیا میاد میخوام بدونم کریر کاربردی تره یا نی نی لای لای..اصلا بدرد میخورن ک بخوام بگیرم.؟،مرسی ازهمگی

من هر دوشو دارم دوتا کاربرد متفاوته 

کریر برای بیرون و داخل ماشین تا ۶ ماهگی خوبه 

نی نی لالای برای توی خونه

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر دوشو داذم دوتا کاربرد متفاوته  کریر برای بیرون و داخل ماشین تا ۶ ماهگی خوبه  نی نی ...

پس برای داخل خونه نی نی لای لای مناسبه برای بیرون کریر؟نمیشه کریر بگیرم ک کار نی نی لای لای روهم انجام بده؟

کریر واسه تو ماشینه اصلا قرار نیست حملش کنید که سبکی و سنگینیش مهم باشه اگر ماشنتون ایزوفیکس داره نصبش میکنید( با کمربند هم میشه)

گهواره برقی خیلی خوبه واسه خوابوندن بچه

کریراصلا به کار نمیاد خودش خیلی سنگینه بچه هم بره توش سنگینتر میشه، نی نی لای لای بخر اگه گهواره ندا ...

برای خونه کسی ک بخوام ببرمش کریر راحت نیست؟

پس برای داخل خونه نی نی لای لای مناسبه برای بیرون کریر؟نمیشه کریر بگیرم ک کار نی نی لای لای روهم انج ...

فک نکنم

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

من درباره نی نی لای لای خیلی سرچ کردم و متوجه شدم برای کسانی خیلی کاربردی هست که نوزادشون کولیک داره پس می تونی بعد از به دنیا اومدن بچه با توجه به شرایط بخری و نهایت تا شش ماهگی کاربرد داره پس به نظرم دست دو تهیه کنی بهتره