2777
2789
عنوان

گریه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2508 بازدید | 101 پست
من دلم یه آغوش قوی میخواد یه تکیه گاه اما هیچ راهی ندارم بغلش کنم

من میخوام فقط گریه کنم بعد بمیرم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😅😅واییی شما از اونایی که هستی که وسط احساسات ضد حال میزنی

😂😂😂😂ببخشید خو حس واقعیمو گفتم 😍😍😍

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
چیشده؟!

روزگار داره له میکنه منو😔

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بیا بغلم🤗 البته من کرونا دارما✋

کاش منم بگیرم بعدش بمیرم به قنداق حضرت علی اصغر فقط بمیرم

بیا بغلم🤗

چرا هیچ کس منو نمیبینه نمیخواد بخدا از سنگ نیستم😭😭😭

من دیشب بعد یه دعوای حسابی  و ساعتها سکوت ب عشقم گفتم میخوام بیام بغلت😐 هنگ کرد😂😂😂😂

بغل چتی 😁

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
من دلم یه آغوش قوی میخواد یه تکیه گاه اما هیچ راهی ندارم بغلش کنم

آغوش قوی فقط خدا❤

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂

منم تا چند ساعت پیش دلم مرگ میخواست

الان نمیخواد

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.