2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته,نمی تونم ببخشمش

295 بازدید | 28 پست

من با آقایی در ارتباطم که قصدمون ازدواجه.خیلی وقتا دعوامون شده و رابطمون برگشته.دیشب دعوامون شد ولی فکر کنم این بار نمی تونم ببخشمش.

داستان از این قراره بود که ماه پیش تولدم بود و هنوز برام کادو نگرفته.این ماه که حقوق گرفت گفت برات پول می فرستم خودت یه چیزی بخر.منم گفتم نمی خواد و این حرفا.دوباره گفت حقوقم. کم اومده و. معذرت خواهی کرد که نتونسته این ماه بده.با اینکه من اصلا توقعی ازش ندارم.دیشب بهم گفت می خوام سهام بخرم.گفتم مگه پول داری؟اونم گفت می خوام از دوستم بگیرم.من رمز حساب کارگزاریش رو دارم چون واسش سهام خرید و فروش می کردم.رفتم و چک کردم دیدم اونجا پول داره در صورتی که بهم گفت می خوام قرض بگیرم.منم بهش گفتم حس می کنم قبلا باهام رو راست تر بودی.اونم بدون اینکه چیزی بپرسه کلی ناراحت شد و وسط بحث بهم گفت روانی,احمق,دهنتو گل می گیرم😢😢😢

خیلی ازش ناراحت و دل گیرم.می دونست خط قرمز من شکستن حرمته.بعدشم من گفتم جریان رو می دونم و بهم دروغ گفتی.مگه من ازت توقع کادو داشتم.مگه من چشم به پول تو داشتم.خودم شرایط مالیم خیلی از اون بهتره.خلاصه اینکه فکر کنم دیگه نتونم ببخشمش اگه هم ببخشم ظلم در حق خودمه و دیگه راحت بهم توهین می کنه.خیلی دلم گرفته😥😥😥کاش مثل قبلنا که دعوامون میشد جایی واسه ببخشش میزاشت

به نظرتون حق دارم یا زیادی سخت می گیرم

ببخشیدش اما نه به خاطر اینکه لایق بخششه ..

چون شما لایق رهایی هستین 

خودتونو به خاطر اشتباه دیگری مجازات نکنید ..اونو به دست هر چیزی که بهش اعتقاد دارید بسپارید 💙

خود را چو یافتی همه عالم از آنِ توست ...🤍💫https://harfeto.timefriend.net/16405207560579

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف بد نزدی که این طوری قطاری فحش داده

بنظرم فراموشش کن زیر یک سقف بری بدتر از اینها هم میگه

تو ازدواج باید خیلی وقت کنی یه مرد خوب پیدا کن امیدوارم دل خور نشی ولی ایشون مرد نیست تکه گاهم نیست همدمم نمی شه برات 

باخودت تکرار کن من میخواهم، من می توانم، من انجامش خواهم داد،من‌موفق خواهم شد

عزیزم بحث پولش نیس. اون بهت توهین کرده. قلبتو شکسته. نشون میده براش اولویت نداری. بدون فکر بزارش کنار تا ماشین آشغالی ببرش😘

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

قبل از ازدواج کلی احترام می ذارن بعد گندش در میاد

این که حالا گندش در اومده بعدا چی میشه

ولش کن بابا

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
بغض گلومو گرفته,کلی حس متناقض دارم

گریه کنید ..روی یه کاغذ تمام دلخوری هاتونو به فرشته نگهبانش بگید و در اخر بگید که اونو با این وجود میبخشیدش

خود را چو یافتی همه عالم از آنِ توست ...🤍💫https://harfeto.timefriend.net/16405207560579

حق داری، مردی که آدم رو واسه ازدواج بخواد ، تو دوران آشنایی حتما کادو میگیره، قیمت کادو مهم نیست مهم احترام و خسیس نبودن و مهم دونستن آدم هست، 

من فکر میکنم این آقا رو شما حساب خاصی باز نمیکنه، اون به جای معذرت خواهی از کار زشتش و دروغ و خساستش. کولی بازی در آورده به شما توهین هم کرده، شما موقعیت خوبی دارید، آدم بهتری انتخاب کنید

صد در صد باید کات کنی بخاطر روح و روانت به خاطر جسمت 

شوهر بد، آدم رو مریض میکنه

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹