2777
2789
عنوان

دوستان کمکم کنید😭😔

56 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من یه اشتباهی کردم ، من چند ماهی هست که عقد کردم و قبل از همسرم یه خاستگار داشتم که تا مرحله ی بله برون جلو رفتیم و بعد بهم زدم ، چند روز پیش با مادر شوهرم خونه تنها بودیم خیلیم باهم صمیمی هستیم و مهربونه داشتیم باهم درددل میکردیم که گفت من قبل از شوهرم یه اقای دیگه اومد خاستگاریمو بله برون کرفتیم. و بعد که دیدم مادر شوهرم داره داستان خودشو تعریف میکنه با خودم فکر کردم شاید شوهرم درمورد خاستگار قبلی من به مادر شوهرم گفته و منم گفتم منم مثل شما به بله برون کوچیک داشتم و نشون اوردن.حالا پشیمونم که گفتم بهش چون همسرم وقتی فهمید که به مادرش گفتم خیلی عصبانی شد و گفت که دوست نداشت خانواده ش در مورد خاستگار قبلی من بدونن، گفت دلم میخواست اونا بدونن که تنها مرد زندگی تو من بودم. حالا خیلی ناراحتم و پشیمونم که کاش بهش نگفته بودم ولی خیلی ساده م و یه دفعه حواسم نبود گفتم😭 چیکار کنم این حس بدو پشیمونیم از بین بره؟ کاش زمان به عقب برمیگشت و بهش نمیگفتم😭😭

عیب نداره عزیزم خودت ناراحت نکن مگه چ گفتی 

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  

عیبی نداره از نظره من خیلیم خوب شد که فهمید اگه بعدا به گوشش میرسید شاید میگفت حتما چیز بدی بوده از من مخفی کردین

به فال نیک بگیر این دهن لقیت رو 😁

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حالا همینو عبرت کن دیگه الکی جو گیرنشی

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم