2777
2789
عنوان

خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 29 پست
یعنی یادمیگیرم اونارم؟ نازک دوزی اسم نوشتم . 

دامن مانتو لباس تاپ شلوار 

اگ جدا جدا نکرده باشنشون 

فک کنم پالتو و لباس مجلسی جدا باشه 

ولی من خییییییلی دوست داشتم نازک دوزی یاد گرفتم اساس دامن و تاپ که یاد گرفتم پریدم به لباس شب و مانتو دوختن لباس عروسمم دوختم من میمیرم برا خیاطی 😍😂

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
شهریار. والا نزدیکمون یه آموزشگاه هست دارم میرم اونجا 

بپرس عزیزم.مربیت خوب باشه و بدوزی،عالیه.کار خوبی کردیـ.کم کمش برای خودت میدوزی.چه دوره ای هستی؟چه مقداره هزینه ش؟

درخواست دوستی نداریم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دامن مانتو لباس تاپ شلوار  اگ جدا جدا نکرده باشنشون  فک کنم پالتو و لباس مجلسی جدا باشه& ...

افرییییییین.ماشاأا... عالی پیش رفتین.چقد هزینه کردین؟تهران مربی خوب میشناسید؟

درخواست دوستی نداریم
افرییییییین.ماشاأا... عالی پیش رفتین.چقد هزینه کردین؟تهران مربی خوب میشناسید؟

عزیزم من شیرازم از یک خیاط اساس رو‌یاد گرفتم حدودا ۳ماه و از رو کتاب جلو‌رفتم باز دوباره ی دوره تکمیلی متریک و مولر باز ۲ ث ماهه یاد گرفتم تکمیل شد 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

عزیزان هرکس پارچه و خرازی نیاز داره و پرداخت درب منزل میخواد ، بره سایت پارچه روچی یا از بازار اپلیکیشن روچی رو دانلود کنید و زمان خرید در قسمت کد تخفیف کد FMS183  رو وارد کنید و تخفیف بگیرید ، پارچه هاش عالیه

عزیزم من شیرازم از یک خیاط اساس رو‌یاد گرفتم حدودا ۳ماه و از رو کتاب جلو‌رفتم باز دوباره ی دوره تکمی ...

عزیزان هرکس پارچه و خرازی نیاز داره و پرداخت درب منزل میخواد ، بره سایت پارچه روچی یا از بازار اپلیکیشن روچی رو دانلود کنید و زمان خرید در قسمت کد تخفیف کد FMS183  رو وارد کنید و تخفیف بگیرید ، پارچه هاش عالیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز