2777
2789
عنوان

بچه ها به سکه دارم بفروشم

221 بازدید | 19 پست

قسط داریم، بدهکارم هستیم شوهرم همشو میخاد از حقوق بده اونوقت برای خوراک چیزی نمیمونه به سختی میمونه 

میگه اگه رفت بالا چی، چکار کنم 

دو دل شده راضی شده بود الان داره یمگه اگه رفت بالا و... 

نظرتون

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم تا 10 تومن پایین میاد ولی مطمئن نیستم

میشه واسم گزارش بزنی واست دعا میکنم مشکلت حل بشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5305144/تورو-خدا-بهم-بگین-چیکار-کنم-حالم-خوب-نیس?postId=162109674

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏
مارفتیم خریدیم سکه 

عزیزم مبارکت باشه آخه ما شوهرم میگه وایسا تا انتخابات میترسم پایین تر بیاد نه بتونیم بدهی بدیم نه قسطا

از طرفی حوصله غر هم ندارم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
ب نظرم تا 10 تومن پایین میاد ولی مطمئن نیستم میشه واسم گزارش بزنی واست دعا میکنم مشکلت حل بشه htt ...

میزنم گلم

بعد انتخابات آمریکا همه چی بالا میره هم طلا هم دلار خدا به دادمون برسه

مطمئنی عزیزم؟ 

نخر بالا میره

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
منم از دیگران شنیدم برو از طلا فروشی سوال کن اونا امارشون دقیقه

اونا میگن هیچکی هیچی نمیدونه