2777
2789
عنوان

تشک گاردار

69 بازدید | 8 پست

شما چه استفاده هایی ازش میکنید 

اینکه میگن استفاده ای نداره و بیهوده است راسته؟

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من گرفتم الان نی نیم س ماهه براش کوچیکه

اخه میگن تا دوسال میشه استفاده کردش

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

تشک بزرگا؟

اگر بچت اروم باشه خوبه

ولی من پسرم خیلی بدخوابه اصلا توش نمیمونه 

ولی اون تشک گارد دارهای کوچیک خیلییی به کارم اومد تا دوماه پسرمو تو اون میذاشتم وبغل میکردم اینجوری به بدنش فشار نمی اومد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چجوری؟

نمیدونم میگن انگار بعضی هاشونو میشه بزرگش کرد

نمیدونم میگن انگار بعضی هاشونو میشه بزرگش کرد

شاید سایز بندی داره,

,خوبیش اینه که مثل الیاف و پنبه باعث عرق کردن و گرم شدن بدن بچه نمیشه ،داخلش ی لایه خیلی نرم جنس پلاستیک هست چون عرق کردن نوزاد مداوم باعث سندرم مرگ ناگهانی میشه اینو تو نت خوندم خدایی نکرده زبونم لال