2777
2789

خدا رو شکر برامن دعا میکنی

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

خدایا شکررررت بخدااا فقط ب خود خدا اعتماد کردم نذر کردم با توسل کردم ب دوتا شهید. با یه رفیقی صحبت کرردم ک بزرگترین کمک رو بهم کرد ممنونتم رفیق.. ناامید نشدم اخرش رسیدم ب ارزوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارزوت چی بود؟(اگر دوست داشتی بگو)

میدونی بعصی وقتا حس میکنی کسی نیست ک باهاش درد دل کنی اما من فهمیدم هست اونم خدا بود شهدا بود رفیقم بود.. ناامید بودم اولش فک میکردم ب هیچ عنوان نمیشه مال هم بشیم هنوز خیلی سختی داره خیلییییی ک ب هم برسیم اما مطمئن شدم میرسیم فقط همین ک خدا بهم دادش ب طور معجزه اوری. فک نمیکردم بشه اما شد.. فقط ازتون میخوام موج مثبت واسه خودتون ازاد کنین و بگین خدایا سپاسگزارم ک اینو بهم داری و بهش اعتماد کنین

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792