2777
2789
عنوان

کنترل پروژه

430 بازدید | 3 پست

سلام خانم های که مهندسی صنایع خوندید یا از کنترل پروژه چیزی میدونید 

ما برای برنامه ریزی روزانه شرکتمون به یه نرم افزار نیاز داریم تا حالا از ام اس پی استفاده می‌کردیم اما الان متوجه شدم ام اس پی جواب نمیده .چون همه برنامه ها و طول برنامه ریزی مشخص نیست .هر روز برنامه اضافه میشه و کم میشه 

که نمیشه برنامه رو بست.و براش طول دوره مشخصی تعریف کرد .سازمان نرم افزاری هم نیست که از سبک اجایل استفاده کنیم .

میخواستم ببینم به نظرتون میشه از نرم افزار مایکروسافت پروجکت استفاده کرد از چه سبکی اجایل یا سنتی و به چه دلیلی.

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من یه سایت خوب بهم معرفی شد برای کنترل پروژه. رفتم یکیشو خریدم راضی بودم اخرشم بهم مدرک دادن

لینکشو برات میذارم

https://iranoiljob.com/academy/course-detail/دوره آموزشی نرم افزار پریماورا P6 با رویکرد مهندسی نفت