2777
2789
عنوان

بسیج....؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4987 بازدید | 21 پست
خب تأثیرش چقدر هستش؟دوستم میگه بدونن بسیجی هستی فوووری قبولت میکنن یکی دیگه میگه تو مصاحبه خودت مهم ...

من پارسال کنکور دادم از کساییکه فرهنگیان قبول میشدن شنیدم تاثیر داره  نمیدونم چقدر.ولی نه تا این حد که فوری قبولت کنن و بی تاثیر نیست چرا که مصاحبه فرهنگیان یک بخش نیست یک بخش مربوط به خودت و روحییاتت یک بخش سلامت جسمانیت یک بخش دیدگاه و عقایدت نسبت به کشور و خدا و اینجور چیزا. اینجوری گفتم یهو نترسی جا بزنی بگی سخته راحته قبول شدن مگه اینکه یه مشکلایی به وجود بیاد یا ازت خوششون نیاد و اینا بعضی ها میگفتن یکی اومده بود همون مرحله اول سلامت جسم بدون اینکه  مشکلی داشته باشه ردش کردن البته همه جا اینجور نیست ولی هستن کساییکه باشن.

وای چقد حرف زدم ببخشید. امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
من پارسال کنکور دادم از کساییکه فرهنگیان قبول میشدن شنیدم تاثیر داره  نمیدونم چقدر.ولی نه تا ای ...

مرسی خیلی کمک کردی عزیزم😍💓

شده از درد بخندی! (: که نبارد چشمت؟؟ من در این خنده پر غصه مهارت دارم🥺🖇️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تأثیرش چقدر هستش؟دوستم میگه بدونن بسیجی هستی فوووری قبولت میکنن یکی دیگه میگه تو مصاحبه خودت مهم ...

خب منم بسیج بودم‌رو من عیب گذاشت الکی.بعد رفتن یه نو ر چشمی که قدش ازمن و حد تصاب خیلی کوتاهتربود رو الکی گفتن معدلش خوبه قبولش کردن‌درجایی که معدل من ازاونم بالاتربود.به من پزشک اونجا گفت چشات انحراف داره نمیشه قبولت کنیم.فقط همین.برا مصاحبه عالی بودم.همه بهم تایید دادن.برا چشمم ۴ تا متخصص رفتم با بدبختی و بی پولی و براش نامه سلامت کامل بردم.اخرش زورش گرفت گفت اون دکترا هیچی نمیفهمن.نظرشو گداشت رو پروندم .منو رد کردت.خدا نگذره ازش

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
من پارسال کنکور دادم از کساییکه فرهنگیان قبول میشدن شنیدم تاثیر داره  نمیدونم چقدر.ولی نه تا ای ...

وای عین دکتره بیشرف من که روم عیب گذاشت.لعنتی نابودم کرد.تازه من سابقه بسیج داشتم ۷ سال هم محله و هم دانش اموزی ولی کو تاثیر.نورچشمی نبودم که‌اونی که بجا من معلم شده هیچوقت حلال نمیکنم

وای عین دکتره بیشرف من که روم عیب گذاشت.لعنتی نابودم کرد.تازه من سابقه بسیج داشتم ۷ سال هم محله و هم ...

متاسفم😢خدا ازش نگذره که الکی اینده  و امید یه نفرو اینجوری بد میکنن😞

شده از درد بخندی! (: که نبارد چشمت؟؟ من در این خنده پر غصه مهارت دارم🥺🖇️❤️
متاسفم😢خدا ازش نگذره که الکی اینده  و امید یه نفرو اینجوری بد میکنن😞

کل زندگیم بعد اون ماجرا نابود شد.اون باعث شد من الان اینجا باشم هیی

سلام ، خوبی ؟ 

اگه پیامم رو دیدی خواستم بهت بگم که ،  از این نظرت حدودا ۲ سال و نیم میگذره (: یادته ۲ سال پیش دقدقه اَت چی بود ؟ اینکه بسیج بشی یا نه ، اینکه تو دانشگاه میتونه کمکت بکنه یا نه ؟ و شاید الان دقدقه های اون موقه اَت کوچیک ترین نقشی هم تو زندگیت نداشته باشه ، خیلی دوس دارم بدونم در چه وضعی و اینکه امیدوارم پیامم رو ببینی و هر جا هستی سر بلند و موفق باشی 🙂🎧💚