2777
2789
عنوان

بسیج....؟؟؟

4987 بازدید | 21 پست

سلام خانوما😞

من سال دوازدهم انسانیم میخام برای دانشگاه فرهنگیان درس بخونم الان دوستم رفته عضو بسیج بشه اسم منم نوشته برای بسیج

دوستم الان به عنوان فرمانده انتخاب شده میگه که گفتن برای دانشگاه فرهنگیان وقتی بدونن عضو بسیج هستی زودی قبولت میکنن

این واقعیت داره؟راستش تو این روزا من بیشتر تمرکزم واسه درس خوندن هستش دوس دارم خودم تلاش کنم 

بعد به غیر از دانشگاه جاهایی که بسیج به درد دخترا میخوره کجاس؟چون شنیدم واسه سربازی اگه عضو بسیج باشی به درد میخوره ولی واسه دخترا میگن فقط دانشگاه اونم ازاد و فرهنگیان

کسی اطلاعی داره؟عضو بسیج نباشم تو مصاحبه قبول نمیشم ینی؟

شده از درد بخندی! (: که نبارد چشمت؟؟ من در این خنده پر غصه مهارت دارم🥺🖇️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا بایدعشقی باشه اصلاتاثیری نداره ماهم فرمانده بودیم هیچ تاثیری نداشت

واقعا؟یعنی هیچ جایی تأثیر نداره؟من میترسم واسه فرهنگیان بشینم بخونم اخرش تو مصاحبه رد بشم ولی دوستم میگه گفتن کارت بسیج داشته باشی خیلی راحت قبولت میکنن

والا من بسیجی بودم.نمره هام عالی ولی ولیییی پارتی نداشتم.حجابمم خوب بود تحقیقاتم اومدن‌اونجا یه زنه برا پزش‌کی بام لج کرد .ردم کرد.هنوزم داغ دانشگاه فرهنگیان رو دلمه

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
والا من بسیجی بودم.نمره هام عالی ولی ولیییی پارتی نداشتم.حجابمم خوب بود تحقیقاتم اومدن‌اونجا یه زنه ...

ینی بسیجی بودن تأثیری نداره؟؟؟

واقعا؟یعنی هیچ جایی تأثیر نداره؟من میترسم واسه فرهنگیان بشینم بخونم اخرش تو مصاحبه رد بشم ولی دوستم ...

منو که نکردن .اون زنو من هیچوقتتتتتتتتت نمیبخشم.زندگیم نابود شد‌شاید اگه اوت الکی منو رد نمیکرد الان اینجا نبودم.داع معلمی رو دلم موند بااین هنه استعداد که هرکی میلینتم میگه چرا معلم نشد ی 

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
منو که نکردن .اون زنو من هیچوقتتتتتتتتت نمیبخشم.زندگیم نابود شد‌شاید اگه اوت الکی منو رد نمیکرد الان ...

عزیزم متأسفم😞

واقعا خدا ازش نگذره که الکی الکی قبولت نکردن

در مصاحبه تاثیر گذار هستش

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
در مصاحبه تاثیر گذار هستش

خب تأثیرش چقدر هستش؟دوستم میگه بدونن بسیجی هستی فوووری قبولت میکنن

یکی دیگه میگه تو مصاحبه خودت مهمی چیکار به بسیجی بودنت دارن گیج شدم نمیدونم چیکار کنم